Fenerbahçe Dolmabahçe Sarayı'nda

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, yüksek divan ve kongre üyeleri özel tekneyle denize açılarak, Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe Sarayı önünde saygı duruşunda bulundu. Hilmi Türkay'ın izlenimleri

Yayınlanma: 10.11.2019 - 11:25
Abone Ol google-news


Törene Başkan Ali Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Simla Türker Beyazıt, Alper Pirşen, Selahattin Baki, Kemal Danabaş, Fethi Pekin, Burak Kızılhan, Sevil Zeynep Becan, Nazlı Ercan, Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı ile çeşitli branşladan genç sporcular katıldı. Başkan Ali Koç ve katılanlar 9.05’de saygı duruşunda bulundu. 

Ali Koç "ilk defa böyle bir organizasyon yaptık, umarım her sene yaparız. Kulüp olarak da bunu gelenek hale getirmemizde fayda olduğunu düşünüyorum. Bu sene bir gemiyle yaptık, yarın iki üç olur. Kulüp olarak da bunu gelenek hale getirmemizde fayda olduğunu düşünüyorum.

Bugün burada kongre üyelerimiz yüksek divan kurulu üyelerimiz çocuklarımız, yönetim kurulumuz, genç sporcularımız var, çalışanlarımız var. Bir aile olarak Dolmabahçe’ye gittik.  atamıza olan şükranımızı sevgimizi minnetimizi saygımızı belirtmek üzere 9,05’de oradaydık. Bugün 10 Kasım Türkiye için her Türk için çok önemli"

Fenerbahçe her gün Atatürk’ü yaşar her gün atasının ilkelerine değerlerine sahip çıkar.

"Baktığımız zaman Fenerbahçe her gün Atatürk’ü yaşar her gün atasının ilkelerine değerlerine sahip çıkar. Bu kulübümüzün DNA’sınn bir parçasıdır, değişmezidir. Biz de bize emanet edilen bu vatanda Cumhuriyet değerlerimize sonuna kadar sahip çıkacağımızı her zaman söylüyoruz, bu söylemde kalmıyor eylemde de gösteriyoruz. Stadımızda müzemizde yaşantımız her yerinde Fenerbahçe’nin tüm şubelerde bunu gösteriyoruz. Zaten bu bir günlük yapılan bir şey değil. 355 gün bunu yaşıyoruz yaşatmak için de mücadele ediyoruz. Çocuklarımıza bu sevgiyi aşılamamız lazım. Bugün 10 Kasım’da baktığınız zaman ülkemizde tekrar bir uyanış olduğunu görüyorum. Ne yazık ki son yıllarda hoşumuza gitmeyen bu ülkeye yakıştıramayacağımız olaylara da tanık olduk. Ama her geçen sene her geçen gün atamıza olan şükranımızı sevgimizi minnetimizi daha fazla gösteren bir Türkiye’den bahsediyoruz. Bu beni fazlasıyla memnun ediyor."  dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler