Fenerbahçe Üniversitesi için AKP'lilerden kiralanan bina hakkında çarpıcı iddia...

AKP’lilerin sahibi olduğu binanın Fenerbahçe’yi zarar uğratacak şekilde Fenerbahçe Üniversitesi için kiralandığı iddiası gazeteci Adnan Bulut tarafından gündeme getirildi. Bulut'un iddiasına göre 5 yıllık kira bedeliyle binaya sahip olmak mümkün.

Yayınlanma: 28.03.2018 - 10:28
Abone Ol google-news
<video:949671>

Gazeteciler Serdar Akinan ve Adnan Bulut’un birlikte sunduğu Cem TV ekranlarında yayımlanan “Şimdi Gerçekler” programında Fenerbahçe’yle ilgili tartışma yaratacak bilgiler paylaşıldı. Adnan Bulut, Fenerbahçe Üniversitesi'nin kira bedeline değindiği programda Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın Arz Gayrimenkul Portföy Yönetimi adlı fona ait olduğunu bu binanın da AKP'lilerin olduğunu söyledi.

Adnan Bulut'un iddiaları şöyle: "Bina, Arz Portföy diye bir fona ait. Bu firmanın ortaklarını söyleyeyim ben, Ayhan Özgürel, AKP Başakşehir İlçe Başkanı, Mehmet Sami Saylan, Bilal Erdoğan’ın Kartal İmam Hatip’ten arkadaşı, Emir Haktan Dişli, Şaban Dişli’yi hepimiz biliyoruz, AKP yöneticilerinden biri onun akrabası, Halil İbrahim Akyıldız, AKP Genel Bakan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün damadı ve Engin Telli, AKP Başakşehir İlçe Başkan Yardımcısı. Belliki AKP’lilerin ticaret yapmak için kurduğu bir şirket. Bu bina yıllık yaklaşık bir milyon yüz elli bin dolara kiralanııyor. Beş yıllık kira bededeliyle bu binaya sahip olmak mümkün. Bununla ilgili Fenerbahçe bağış toplanıyor. 5- 10 TL'lik SMS atın şeklinde falan. Belli bir kaynağa bağlı insanların oluşturduğu portföy şirketi bu. Beş yılda kendisinin sahip olacağı bir binaya bir milyon yüz elli bin dolar gibi yıllık bedelle kiralamak muhtemelen Aziz Yıldırım’ı da Ali Koç’u da rahatsız edecektir.”

 Arz Gayrimenkul Portföy Yönetimin kime ait olduğunu gösteren evraklar:  

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler