Fenerbahçe'de imza yok

6 oyuncuyla görüşen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, anlaşma sağlayamadı.

Yayınlanma: 07.06.2015 - 00:08
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım, sözleşmeleri biten 6 oyuncuyla da görüştü ancak kimseyle anlaşamadı. Yıldırım; mukavelesi sona eren Bekir, Egemen, kaleci Mert ve Selçuk’la bir araya geldi, Webo ve Emre’nin ise menajerleriyle görüştü.

Ancak bu oyuncuların takımda kalıp kalmayacağına yeni teknik direktörün karar vermesini isteyen Yıldırım, görüştüğü kişilere de “Size gelen teklifler olabilir. Ancak bizim bir kararımız var. Şunu da peşin peşin söyleyeyim. Maddi anlamda çok fazla beklentiye girmeyin” dedi. Aziz Yıldırım’ın sözleşmesi biten isimler için fazla ısrar etmeyeceği ve yaptıkları tekliflerin kabul edilmemesi halinde başka bir öneri yapmayacağı öğrenildi.

 

Arayışlar sürüyor

F.Bahçe’de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Sportif direktör Giuliano Terraneo’nun F.Bahçe için görüştüğü isimlerin listesi oldukça uzun ancak hâlâ sonuç alınmış değil. Terraneo, yurtdışında birçok teknik adamla zirve yaparken göreve başladığı günden beri sadece bu konuyla ilgileniyor.

Görüştüğü çalıştırıcılar hakkında yönetimi bilgilendiren İtalyan direktör, önümüzdeki günlerde de yurtdışında temaslarını sürdürecek. Sarı - Lacivertlilerin Terraneo önderliğinde yeni çalıştırıcısını en geç 1 hafta içinde açıklaması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler