Fernandes ile Veli yumruk yumruğa kavga etti

Kartal'ın kanayan yarası Fernandes'e çıkarılan 220 bin euroluk ağır faturada, taraftarlarla olan diyaloğunun yanı sıra takım arkadaşına saldırması da var.

Yayınlanma: 24.12.2013 - 10:19
Abone Ol google-news

Beşiktaş Yönetimi’nin, Portekizli yıldız Manuel Fernandes’e verdiği astronomik para cezasının perde arkası aralandı. Hem de büyük bir sürprizle...

Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Er'in haberine göre; Hırçın futbolcunun, Kasımpaşa karşılaşmasında siyah-beyazlı tribünlerle diyaloğa girip sahayı terk etmek istemesi bardağı taşırmıştı. Ancak Fernandes’e asıl ceza , bu maç öncesi idmanda takım arkadaşı Veli ile yumruk yumruğa kavga etmesi üzerine verildi. Şimdi 2 hafta önceye gidelim ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaşanan şok kavgaya bakalım...

YÖNETİME RAPOR EDİLDİ

BU sezon siyah beyazlı takımın kanayan yarası haline gelen Fernandes, Kasımpaşa karşılaşmasından önce antrenmanda yapılan çift kalede Veli Kavlak ile birbirine girdi. İki futbolcu arasında birbirine sert girme yüzünden başlayan gerginlik sözlü tartışmaya dönüştü. Ve Fernandes ile Veli kısa süre içinde yumruk yumruğa kavga etmeye başladı. İki oyuncuyu, araya giren takım arkadaşları ayırdı, ancak bu tatsız olay teknik ekip tarafından yönetime rapor edildi.

ÖZEN, FERNANDES’LE GÖRÜŞTÜ

İŞTE bu rapor doğrultusunda Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, durumu yönetimle birlikte değerlendirdi. Ve Fernandes’e ağır para cezası verilmesi konusunda karar alındı. Özen, Portekizli oyuncu ile de görüştüğünü belirterek, “Avukatlarla kendisine ceza tebliğ edildi. Bundan sonra ne olacağı konusunda kendi aramızda konuştuk. Benim Beşiktaş adına kaygılarım var. O da bunları değerlendirecektir” dedi. Böylece siyah beyazlı yönetim, Fernandes’e 220 bin Euro’luk para cezasını Kasımpaşa maçındaki olaylarla birleştirilip vermiş oldu.

KARTAL'DA KAVGALAR

Temmuz 2008 - Avusturya kampı
İbrahim Toraman-İbrahim Üzülmez

Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. Ardından iki kaptan takım arkadaşlarının önünde tekme tokat birbirine girdi.
SONUÇ: O dönem kaptan olan İbrahim Üzülmez gitti.

22 Ocak 2013
Gökhan Süzen-Manuel Fernandes

Antrenman sırasındaki çift kale maçta bir pozisyon sırasında Fernandes’e müdahalede bulunan Gökhan Süzen’e Portekizli de sert karşılık verdi. Fernandes, genç oyuncunun suratına kafa atarken, Gökhan da Portekizli’nin sol gözüne gelecek şekilde bir yumruk ile cevap verdi.
SONUÇ: İki oyuncu da Samet Aybaba tarafından idmandan gönderildi.

10 Ekim 2013
İbrahim Toraman-Sezer Öztürk

İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk, Hajduk ile oynanan hazırlık maçında tartıştı. Karşılaşma sonrası İstanbul ’a dönen Beşiktaş’ın idmanı öncesinde ikili tekrar kavga etti. Toraman ile Sezer, bu kez yumruk yumruğa birbirine girerken, ancak arkadaşları tarafından ayrılabildi.
SONUÇ: Kadro dışı bırakılan 2 futbolcuyla ilgili karar devre arası verilecek.

28 Eylül 2012
Hugo Almeida-Cenk Gönen

Çift kale maçta kendisine pas vermeyen Cenk’e tepki gösteren Almeida, bu oyuncunun üstüne yürüdü ve tokat attı. İki oyuncu arasındaki gerginliği kaptan İbrahim Toraman önledi. Portekizli oyuncu, sinirli bir şekilde soyunma odasına giderken teknik heyet idmanı bitirdi.
SONUÇ: Herhangi bir yaptırım uygulanmadı.

21 Aralık 2013
Gökhan Töre-Necip Uysal

İki futbolcu bu hafta sonu oynanan Elazığspor karşılaşması sonrası sahada küfürleşti. Necip’in yanına giden Gökhan Töre karşılık alamayınca ikili daha fazla diyaloğa girmedi. Takım arkadaşları ise araya girip olayları daha da büyümeden yatıştırdı.
SONUÇ: Herhangi bir yaptırım uygulanmadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler