Galatasaray’da başkan adayları Hamamcıoğlu, Öztürk ve Elmas arasında polemik

Galatasaray’da 29 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan seçim öncesi başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu, Metin Öztürk ve Burak Elmas arasında “Emrindeyiz” ifadesi üzerinden polemik yaşanıyor. Hamamcıoğlu, Sportcell ve Fanatik’teki röportajlarında, Burak Elmas ile Metin Öztürk’ün kendisini aradığını ve “Emrinizdeyiz” dediğini söyledi.

Yayınlanma: 02.05.2021 - 02:00
Galatasaray’da başkan adayları Hamamcıoğlu, Öztürk ve Elmas arasında polemik
Abone Ol google-news

ÖZTÜRK: EMİR ERİ DEĞİLİM - Hamamcıoğlu’nun sözleri üzerine Metin Öztürk, “Sayın Hamamcıoğlu ile aramızda böyle bir konuşma hiç geçmedi. Eşref Bey, emir eri arıyor olabilir ancak 5569 sicil numarasıyla 1. sandıkta olan Galatasaray’ın en kıdemli üyelerinden biri olarak aradığı emir eri ben değilim” ifadelerini kullandı. 

ELMAS: BU KONUŞMA GEÇMEDİ - Burak Elmas, “Sayın Eşref Hamamcıoğlu ile aramızda böyle bir konuşma hiçbir zaman geçmedi. Kaldı ki adaylığımı açıklayalı beş ay oldu. Hiç kimsenin emrine girmedim, girmeyi teklif etmedim ve girmeyeceğim” dedi. 

‘KOLTUK PAZARLIĞI’ - Hamamcıoğlu, 20 Ocak’ta yaptıkları görüşmede Elmas’ın bu ifadeyi kullandığını belirtti. Hamamcıoğlu, Öztürk’ün de kendisine “Emrindeyiz” dediğini kaydedip, “Benim başkanlığımdaki yönetimde yer almak istediğini ifade etmiştir. Seçim tarihi yaklaştıkça bu istekleri bir koltuk pazarlığına haline dönüşmüştür” yorumunda bulundu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler