Galatasaray'dan gençlik aşısı!

Galatasaray genç yetenekleri kadrosuna katarak gelecek için önemli adımlar attı.

Yayınlanma: 21.01.2014 - 09:13
Abone Ol google-news

Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda yarışacak olan Galatasaray ara transfer dönemini hareketli geçirirken, geçen sezondan farklı olarak tamamen genç yeteneklere yöneldi.

Milliyet gazetesinden Celal Umut Eren'in haberine göre, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden, Süper Lig’de de şampiyonluk şansını sürdüren Cim-Bom’da gençleştirme operasyonu yapıldı.

Geçtiğimiz sezon devre arasına yine şampiyonluk ve Devler Ligi hedefiyle giren sarı-kırmızılılar, Fatih Terim yönetiminde 34 yaşındaki Didier Drogba ve 29 yaşındaki Wesley Sneijder gibi iki ünlü futbolcuyu kadroya katmış, büyük yankı uyandırmıştı. Bu sezon ise Teknik Direktör Roberto Mancini öncülüğünde farklı bir yol izleyen Aslan, gençleri kadrosuna katma yolunu seçti.

Gremio’dan gelen 21 yaşındaki sol bek Alex Telles, Grasshopper’dan alınan 22 yaşındaki İzet Hajrovic ve Basel’den transfer edilen 19 yaşındaki Endoğan Adili dikkat çeken isimlerdi. Yurt içinde de gençlere yönelen sarı-kırmızılılar, Bucaspor’un 23 yaşındaki orta sahası Umut Gündoğan ve Kayserispor’dan 22 yaşındaki sağ bek Salih Dursun’a imza attırdı. Ayrıca A2 takımdan alınarak Antalya kampına götürülen 18 yaşındaki İbrahim Coşkun’la da profesyonel sözleşme yapıldı.

Geleceğe yatırım

Fatih Terim döneminde Hamit Altıntop, Drogba, Sneijder, Chedjou ve Melo gibi deneyimli futbolculara yönelen Galatasaray, Mancini ile daha çok geleceğe yatırım yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler