Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet bugünkü manşetinde Anayasa değişiklik önerisindeki 'imza skandalı'na yer veririken; Milliyet, AKP iktidarının son 3 yılında ekonomik açıdan meydana gelen düşüşü ilk haber olarak okuyucularına sundu.

Yayınlanma: 01.04.2010 - 06:27
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

İmza skandalı

TBMM Başkanlığı’nın, Şahin’in de imzasını taşıyan değişiklik önerisini Anayasa Komisyonu’na göndermesinin ardından ikinci bir öneri daha gönderildi. Bu öneride Şahin’in imzası çıkarıldı. Şahin’in Meclis Başkanı olmadan önce boş kâğıda attığı imzanın kullanılmasıyla bu durumun yaşandığı ileri sürüldü. Öneride Erdoğan, bakanlar ve yöneticilerin imzasının olmaması “olası kapatma davasına karşı önlem” olarak nitelendirildi.

 

HÜRRİYET

Alışırlar alışırlar

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, anayasa değişikliği konusunda "Özal 'alışacaklar' demişti. Bunlar da alışırlar, alışırlar" dedi.

 

MİLLİYET

4 yıl şahane 3 yıl hüsran

Türkiye ekonomisi, Ak Parti iktidarının ilk 4 yılında tüm dünyanın takdirle izlediği bir hızla büyüdü. Ancak son 3 yıldaki büyüme oranları benzer ülkelerin çok daha gerisinde kaldı...

 

VATAN

Atma Fadıl

Jet Fadıl ortaya bir 'devre mülk otel' projesi attı, yine hayal satıyor. Ama millet uyandı. Dün oteli anlattı, kimse kanmadı, o da hepsini dışarı attı.

 

RADİKAL

BDP Anayasa için pazarlığa başladı

Çocukların hapisten çıkması, baraj ve Hazine yardımı BDP'nin kriterlerinden. Kışanak: Diyalogla düzenleme yapmak önemli.


AKŞAM

İşte o kaçak Ermeni

Başbakan Erdoğan'ın hastalığı nedeniyle 'süresiz ikamet izni' sözü verdiği kaçak Ermeni genci AKŞAM buldu... İstanbul Kurtuluş'ta annesiyle yaşayan Aydın Manukyan müjde bekliyor.

 

SÖZCÜ

Skandal imza

Tarafsız olması gereken Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in AKP'nin emrinde olduğunu gösteren belgeyi CHP açıkladı...

 

HABERTÜRK

1 Nisan şakası gibi

İktidar, Anayasa paketine Meclis Başkanı M. Ali Şahin'in imzasını da ekleyince Ankara'da kriz çıktı.

 

SABAH

Kendi ipimi kendim çekerim

2004'teki zirvede Avrupa Birliği müzakereler için yan çizince Erdoğan bu sözlere rest çekti.


POSTA

Kredi kartı faciası

Tekirdağ'da bir polis kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı eşini 2 küçük çocuğunun önünde tabancayla öldürüp intihar etti.


BİRGÜN

Ekonomide 8 yılın en kara tablosu

Başbakan hala "kriz teğet geçti" derken, yanıt TÜİK'ten geldi.


TERCÜMAN

Kıyamet koparan atama

Rapörtör Altan'ın başka kurumda kısa süre çalıştıktan sonra Gül tarafından Anayasa Mahkemesi yedek üyeliğine alınmasına, muhalefet ve yargıdan büyük tepki geldi.


YENİ ŞAFAK

Haberal için tele duruşma

Ergenekon davasında on aydır tutuklu olmasına rağmen bir gün bile hapis yatmayan Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal'ın ilk duruşması da gizemli olacak.

 

ZAMAN

Kriz resmen bitti

Kamuoyu anayasa değişikliği tartışmalarına kilitlenirken ekonomi cephesinden herkesi sevindiren haber geldi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler