Gazetelerde Bugün

Cumuriyet, manşetine acı bir Türkiye gerçeğini taşıdı. 'Yasadışı oluşumlar Emniyet'e kaydı' başlığıyla verilen haberde, Fethullah cemaatinin Emniyet'in içerisinde edindiği yer ele alınıyor. Gazetelere damgasını vuran diğer bir konu ise, yurtdışından geliyor. Hindistan'da çıkan ve 130 kişinin ölümüne sebep olan terörist saldırılar birçok gazetede ilk haber olarak okuyucuya sunuluyor.

Yayınlanma: 28.11.2008 - 08:00
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

‘Yasadışı oluşum Emniyet’e kaydı’

‘Fethullahçı yapılanma var’ Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, eski Başbakan Tansu Çillerin talimatıyla eski MİT yöneticisi Mehmet Eymürün yasadışı kontr-terör merkezini kurduğunu ifade ederek, O dönem MİT içerisindeki yasadışı yapılanma bugün Emniyet’te bulunmaktadır. Emniyet’te yalnızca hükümete değil, Fethullaha da çalışan bir yapılanma var” dedi.

 

HÜRRİYET

Türk olmamız bizi kurtardı

Hindistan'da El Kaide'nin dehşet verici saldırılarından kurtulan Türkler anlattı. ''Pasaportumuza bakıp, 'Sizinle bir sorunumuz yok' deyip bizi ABD ve İngiliz pasaportlulardan ayırdılar.''

 

MİLLİYET

Güney'i sanki biri gönderdi

Tuncay Güney'i 2001'de sorgulayan Ahmet İhtiyaroğlu, ''24 bin kişi sorguladım, böylesini görmedim. Sormadan anlatıyordu'' diyor...

 

RADİKAL

Terörün günü

Hindistan'ın Mumbai kentinde, lüks otel, hastane, lokanta, sinema salonları gibi sivil yerlere saldıran terörist grup ortalığı kana buladı.

 

AKŞAM

Cehennemde 24 saat

Hindistan'ın finans-turizm merkezi Bombay'a (Mumbai) denizden terör çıkarması, 10 baskında 125 kişiyi öldüren teröristler, 5 yıldızlı iki otelde çok sayıda turisti rehin aldı.

 

POSTA

'Müslümanız deyince öldürmediler'

Hindistan Mumbai'de aşırı dinci örgüt El Kaide'ye bağlı teröristler 10 ayrı noktaya saldırdı. 125 kişinin öldüğü saldırılarda teröristler, teröristlerin pasaportlarına bakıp batılı ve Yahudi olanları katletti. Seyf-i Meltem Müezzinoğlu da rehineler arasındaydı. Teröristler, önlerinde en az 20 kişiyi öldürdeki Müezzinoğlu çiftini Müslüman diye serbest bıraktı.

 

VATAN

Kanal 7 patronuna elden 4.5 milyon Avro

Deniz Feneri davasının gerekçeli kararına göre kuryeler parayı Kanal 7'nin İstanbul'daki merkezinde Zekeriya Karaman'a teslim etti.

 

BİRGÜN

Ergenekon çıkışı Susurluk'a bağlı

''Tuncay Güney'in MİT ajanı olduğu ve örgüte MİT görevlisi olarak sokulduğu haberi'' devlet kurumlarının 'karanlık içinde' olduğunu ortaya çıkardı.

 

SABAH

Otelde 15 saat dehşet

Hindistan'da 125 kişinin öldüğü kanlı terör saldırısında rehin alınan Müezzinoğlu çifti sabaha karşı düzenlenen operasyonda kurtarıldı.

 

TERCÜMAN

Yine kalleşçe

Hatay'da PKK'lı hainler gasp ettikleri araçla TEM'de pusu kurup 2 polisi şehit etti biri bebek 3 sivili yaraladı.

 

YENİŞAFAK

Pasaporta ölüm vizesi

Teknelerle kentin 10 ayrı noktasını basan silahlı teröristler pasaportlarına bakarak 125 kişiyi öldürdü.

 

ZAMAN

Hindistan'ın '11 Eylül'ünde hedef teröristler

Hindistan'ın finans merkezi Mumbai'de düzenlenen terör saldırıları tüm dünyayı şoke etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler