Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, Yüksek Askeri Şûra'nın 3 gün süren çalışmalarını tamamlamasını manşetine taşıdı. Hürriyet, 'Fuhuş mağduruna sığınmaevi' haberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in, "Artık sığınmaevlerine kabulde, fuhuş yapan, şiddet gören veya ekonomik güçlüğü olan kadın ayrımı yapılmayacak" demesine yer verdi.

Yayınlanma: 04.08.2011 - 06:28
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

YAŞ krizine erteleme


Yüksek Askeri Şûra 3 gün süren çalışmalarını tamamladı. Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel oldu. 1. Ordu Komutanı Orgeneral Kıvrıkoğlu kendisinden daha kıdemli orgeneraller olmasına karşın Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na getirildi. Jandarma Genel Komutanlığı’na 2. Ordu Komutanı Servet Yörük ve 3. Ordu Komutanı Yalçın Ataman’dan birinin atanacağı bildiriliyor. Hava Kuvvetleri’ne sürpriz bir şekilde Hava Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Abidin Ünal’ın atandığı öğrenildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ise beklendiği gibi Donanma Komutanı Oramiral Emin Murat Bilgel getirildi.


HÜRRİYET

Fuhuş mağduruna sığınmaevi


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Artık sığınmaevlerine kabulde, fuhuş yapan, şiddet gören veya ekonomik güçlüğü olan kadın ayrımı yapılmayacak" dedi.


MİLLİYET

Şimdi Türk oldum!


Güler misin ağlar mısın! Sevgilisi tarafından dövüldüğü için şikayetçi olan Alman asıllı Türk vatandaşı Andrea, "Şimdi Türk oldum" dedi.


VATAN

Kendi kafesinde


Bir zamanlar rejim muhaliflerini mahkemeye kafes kurdurup yargılatırdı.Şimdi Mısır'da kafes onun için kuruldu. Mübarek 850 sivilin katledilmesinin hesabını sedyesinden verecek.


RADİKAL

Kafesin intikamı


Mısır'ın devrik lideri, 30 yıllık iktidarında sanıkları küçük düşürmek için kullanılan kafese dün kendisi girdi. Kaderi, hapse attırdığı muhalif lider Ayman Nur'la aynı oldu.


AKŞAM

Yapın bir abilik


Altyapı ve kadro sorunlarıyla boğuşan yeni üniversitelere çare önerisi: ODTÜ, Boğaziçi, Hacettepe gibi eski okullar, abilik yapsın. Her yeni üniversitenin bir hamisi olsun.


SÖZCÜ

Laikleri şişe geçiren müdür


Kemal Atatürk'ün kurduğu ajansın genel müdürlüğüne atanan Kemal Öztürk, laiklik karşıtı kitabı yüzünden hapis cezası almış.


HABERTÜRK

'Ben şimdi gerçek Türk oldum'


Ayşe Paşalı'nın durduğu yerde bu kez gözü mor bir Alman kadın vardı.


SABAH

Tutuklulara 'askı' çözümü


YAŞ'ta Org. Özel'in önerisiyle tutuklu 14 general ve amiral ile 58 albay için temdit (uzatma) kararı verildi.


POSTA

Diktatör kafeste


Mübarek, Mısır'ın astık astık, kestiği kestik diktatörü, Ortadoğu'nun en güçlü adamıydı. 30 yıllık iktidarı halk ayaklanmasıyla 11 Şubat'ta bitti. İdamla yargılanan devrik diktatör dün iki oğluyla ilk kez hakim karşısına çıktı. Hasta olduğu için sedyedeydi ve saldırıya uğramasın diye oğullarıyla birlikte kafese konmuştu.


BİRGÜN

12 yaşında öldürülen Kaymaz'ı anmak suç

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 2004'te polislerin ateşi sonucu babası Ahmet Kaymaz ile öldürülen Uğur Kaymaz'ın anmasına katılan 4 Eğitim Sen'li tutuklandı.


YENİ ŞAFAK

Balyozcular bekleyecek

Balyoz Darbe Planı davasında tutuklu bulunan generallerin durumu Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın son gününde netleşti. Genelkurmay Başkanvekili Orgeneral Necdet Özel'in 'özel ricası' üzerine Başbakan Erdoğan, terfisi gelen tutuklu paşaların 'bir kereliğine' bir yıl daha görevde kalmalarına izin verdi.


ZAMAN

'Meçhul subay' ne dediyse o oldu


İki yıl önce savcıya gönderdiği mektupta cuntayı deşifre eden meçhul subay, emir komuta zincirine dikkat çekmişti. Dursun Çiçek, iki hafta önce bu isimleri savcıya bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler