Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet Gazetesi'ne molotofkokteyli atan sanık, savunmasında terörle mücadele ekiplerini suçladı. Haber Cumhuriyet'te 'Bombayı polis verdi' başlığıyla duyuruldu.

Yayınlanma: 05.08.2011 - 06:30
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

‘Bombayı polis verdi’


Gazetemize molotofkokteyli atmaktan sanık Bedirhan Şinal daha önceki ifadelerini reddederek çarpıcı iddialarda bulundu. Sanık Şinal “Terörle Mücadele Şubesi’nden polisler bana Cumhuriyet gazetesine atmam için bir el bombası ve silah verdi. ‘El bombasını Cumhuriyet gazetesine atacaktım ama patladığı zaman yaşanacakları düşündüm ve bomba atmaktan vazgeçip molotofkokteyli hazırladım” dedi.


HÜRRİYET

1,5 milyon doların sırrı

Galatasaralyı yönetici Bülent Tulun'un eski başkan Adnan Polat'a yazdığı imalı mektip, "2006'da oynanan Denizli-Fenerbahçe maçında 1,5 milyon dolar teşvik primi ödendi" iddialarını gündeem getirdi.


MİLLİYET

İyi bir başlangıç oldu


Gül, tutuklu generallere temdit kararını yorumladı: İyi bir başlangıç oldu.


VATAN

İlk mesai terörü


Yeni komuta kademesi açıklandıktan yarım saat sonra Güvenlik Zirvesi toplandı.



RADİKAL

Frenden gaza


Daha geçen haftaya kadar "Aman tüketmeyin, kriz geliyor" diyen Merkez Bankası, dün durgunluk korkusuyla harcamaları teşvik için sürpriz kararlar aldı.


AKŞAM

Yüksek topuk harekatı

Küresel şirkete Türkiye modeli... Krize raağmen yöneticilerin performansıyla büyüyen Türkiye Roche örnek oldu.


SÖZCÜ

İlk raunt askerin


Hükümet bu 14 paşayı emekli etmek istedi. Asker bastırınca 1 yıl aynı rütbede bekleme kararı çıktı.


HABERTÜRK

Klimayı taktı rektörü yaktı


Çukurova Üniversitesi'nde 2 memur evlerine 'rüşvet klima' taktırınca Rektör Prof. Alper Akınoğlu dahil 5 kişiye dava açıldı.


SABAH

Komutana özel jest


Yeni Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'in elini güçlendirmek için YAŞ'ta sürpriz kararla Hava Kuvvetleri'ne bir orgeneral atandı.


POSTA

Yurtta sulh


Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının emekliliklerini istemesiyle kriz ortamında başlayan YAŞ sulh ile sonuçlandı.


BİRGÜN

Özel, savaş suçlusu mu?


Bir grup Alman milletvekili, Necdet Özel'in, PKK ile savaşta, uluslararası anlaşmalar tarafından yasaklanan 'zehirli gaz' kullanarak, savaş suçu işlediğini iddia etti.


YENİ ŞAFAK

YAŞ'ın ortası bulundu


İstifalarla başlayan YAŞ, sivil irade sayesinde krize dönüşmeden sonuçlandı.


ZAMAN

Şike soruşturması Galatasaray'a uzandı


Sarı-Kırmızılıların Süper Lig'in son haftasında şampiyonluğunu ilan ettiği 2005-2006 sezonundaki tüm karşılaşmalar mercek altına alındı. Polis, dün Metin Oktay Tesisleri, Türk Telekom Arena, eski başkan Adnan Polat'ın ofisi ve yönetici Bülent Tulun'un evinde saatlerce arama yaptı. Bu yıl İstanbul'da oynanan ve Galatasaray'ın Trabzonspor'a 1-0 yenildiği mücadele de inceleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler