Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, muayenehanesi olan hekimlerin hastanelerde hasta bakmaları ve ameliyata girmesinin KHK ile yasaklanmasının en çok hastaları mağdur ettiğini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 20.11.2011 - 07:30
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Tıp eğitimine darbe

Hekime ‘ya o, ya bu’ şantajı Muayenehanesi olan hekimlerin hastanelerde hasta bakmaları ve ameliyata girmesinin KHK ile yasaklanması en çok hastaları mağdur etti. Duruma isyan eden hastalar “Parası olana özel hastane ve muayene kapısı sonuna kadar açık. Paran yoksa ölüme terk ediliyorsun” dedi.


HÜRRİYET

Konsolosluk hedefteydi


Almanya'da Neo-Nazi çetesinin ortaya çıkan 2005 tarihli 88 kişilik 'hedef' listesinde Türkiye'nin Münih Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu anlaşıldı. O dönemde Başkonsolos Babür Hızlan'dı.


MİLLİYET

Müdür Bey fena yakalandı


Kalpazanlarla işbirliği yapan Emniyet Müdürü Sözen'e Polis Moral Merkezi'nde suçüstü yapıldı. Sözen polisleri görünce cebindeki sahte paraları yırtmaya çalıştı.


VATAN

Kadının işi zor


Kadın şikayetçi olmasa dahi şiddet uygulayan eşe ceza verilmesini öngören düzenleme, hakim ve savcılar arasında bile destek bulamadı.


RADİKAL

Dersim'de 4 lider


Radikal, devlet arşivlerindeki belge ve görüntülere dayanarak Dersim dosyasını açıyor. Operasyonların çoğunda Atatürk ve İnönü'nün imzası var. 1938'deki son harekata başvekil olarak Celal Bayar imza atmış. Fevzi Çakmak ise askeri ayağı yürütmüş.


AKŞAM

Diaspara: 50 milyar Euro


Türkiye'yi üyelik kapısında bekleten Avrupa, Türk girişimcileri durduramadı. Bölgedeki Türk diasporası 50 milyar euroya hükmediyor. "Avrupa'ya çoktan girdik" diyen AB Bakanı Egemen Bağış'ın 2020 beklentisi 90 milyar euro.


SÖZCÜ

Yağcılıkta son nokta


Alanya Belediyesi'nin Arınç'a şirin görünme çabası, "İsmi sokağa verilecek hiç mi şehidimiz yok?" dedirtti. Muhalefet tepki gösterdi.


HABERTÜRK

Aşkın dili olur mu?


Erdoğan, evlenecek Türklere Almanca şartı koşan Almanya'ya yüklendi: "İki aşığı ayırmak felakettir".


SABAH

Esad'ın kıyamet senaryoları


Beşar Esad "Sonuna kadar vuruşma" kararı aldı. Hama ve Humus'un ardından Şam ve Halep'te de imha operasyonu hazırlığı başladı.


POSTA

Annenin vasiyeti


İlknur Per Mellersh, pedofili (sübyancı) olan İngiliz kocasından kızı Mira ve oğlu Yannis'i kurtarmak için Türkiye'ye kaçmış, yakalanacağını anlayınca çocuklarıyla intihar etmişti. İlknur Per Mellersh'in 20 Mayıs 2010'da İspanya'da pedofili babanın elinden kurtaramadığı çocuklarını öldüren anneyi örnek aldığı ortaya çıktı. İlknur Per Mellersh Türkiye'deki ailesine "Bize bir şey olursa çocuklarımın cesedini bile o adama vermeyin" diye vasiyette bulunmuş.


BİRGÜN

Göreviniz Suriye!


ABD Dışişleri Bakanı Clinton "Suriye'ye baskı süreci, Arap Birliği ve Türkiye'nin öncülüğüyle mi yürütülmeli?" şeklindeki bir soruya "evet" diyerek, Suriye'ye müdahale görevini ihale ettiklerini duyurdu.


YENİ ŞAFAK

CHP'yi karıştıran boğaz rüzgarı


İstanbul sermayesinin 3 etkili ismi, 3 ay önce Boğaz'daki bir restoranda biraraya geldi. Konu: CHP'nin geleceğiydi. Partide liderlik sorunu yaşandığını ifade eden üçlü, "Bu iş Kemal Bey'le olmayacak" görüşünde birleşti. Karar, Ankara'daki 'önemli isimlere' de iletildi. Ardından CHP kazanı kaynamaya başladı.


ZAMAN

Nazi cinayetlerinde sorumluluğu hepimiz üstlenmeliyiz, en başta ben


Almanya Başbakanı Merkel, 8 Türk ve 1 Yunanlının katledildiği cinayetlerin altından çıkan ırkçı örgütle ilgili özeleştirilerde bulundu. Neonaziliğin hala bazı kafalardan çıkarılamadığına işaret eden Merkel, "Bu, ülkemiz için bir ayıptır. Sorumluluğu hepimiz üstlenmeliyiz. Faillerin yıllarca bulunamaması beni düşündürüyor. Bu olayları aydınlığa kavuşturana kadar huzura eremeyiz." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler