Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun, Dink cinayeti davasına ilişkin eleştirilerini manşetine taşıdı.

Yayınlanma: 21.01.2012 - 07:30
Abone Ol google-news

CUMHURİYET

Artık adalet yok


Dink kararını eleştiren Kılıçdaroğlu ‘Hukukun üstünlüğü kitapta kaldı’ dedi.


HÜRRİYET

Yasayı değil kafayı değiştir


Hrant Dink kararını protesto için düzenlenen yürüyüşe katılan Avrupa Konseyi İnsan Hakları Komiseri Thomas Hammarberg Hürriyet'e konuştu, "Türk yargısında kökten bir değişim şart" dedi.


MİLLİYET

Burası İstanbul


İstanbul'da PKK'lı grubun yarattığı dehşet güvenlik kameralarına böyle yansıdı.


VATAN

Madem örgüt yok beni bırakın


Mahkemenin örgüt yok kararının ardından Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın avukatı, 5 yıllık tutukluluk süresinin dolmasını gerekçe gösterip tahliye için Yargıtay'a başvurdu.


RADİKAL

Sarı Gelin o kurşunla susmaz


Erdoğan, Dink davası için "Ankara'nın derin dehlizlerinde kaybolmaz" sözü verdi: Altı dilde, aynı duyguyla söylenen Sarı Gelin türküsünü, Şişli'de sıkılan kurşun susturamaz.


AKŞAM

Dersimiz Alevilik

Göreve gelir gelmez emrindeki 500 polis için 'Alevilik' semineri düzenleyen Tunceli Emniyet Müdürü gerekçesini anlattı: Aleviliği tanımadan Tunceli'ye hizmet edemezsiniz.


SÖZCÜ

Pabuç pahalı!

Korumalar Arınç'ın ayakkabısı için alarma geçti.


HABERTÜRK

75 yıllık ve hiç kapanmadı


39 yaşındaki Boğaz Köprüsü'nün 1 yıl kapatılmasından söz ediliyor ama ABD'deki ikizi hem 75 yıllık, hem de hiç kapatılmadı.


SABAH

Başkan'ın beş dostundan biri


ABD Başkanı Barack Obama, "Güvenli arkadaşlarım" dediği beş lider arasında Başbakan Erdoğan'ı da saydı.


POSTA

Raydan çıkmışlar

Ankara-İzmir tren yolundaki rayları çalıp kilosu 50 kuruştan hurda demir niyetine satan iki vicdansız yakalandı. Hırsızların rayları söktüğü tesadüfen fark edilmeseydi Ankara İzmir treni bir süre sonra o bölgeden hızla geçecek ve içindeki yolcularla devrilecekti.

 

BİRGÜN

Uykuya dalış


Hayata dönüş operasyonu kapsamında yargılanan 267  askerin duruşmasında hâkim uyuyakaldı. Mahkeme Başkanı ise Çanakkale ve Ankara'da yargılanan sanık askerler hakkında beraat istedi.


YENİ ŞAFAK

O kurşun Sarı Gelin'i susturamaz


Başbakan Erdoğan, mahkemenin 'örgüt yok' dediği Hrant Dink suikastı için 'karanlıkta kalmayacak' güvencesi verdi: Türkiye artık eski Türkiye değil. Hiçbir tezgah, hiçbir komplo gizli kalmaz. Bir kere şunu herkes bilsin: 6 farklı dilde aynı ezgiyle söylenen Sarı Gelin türküsünü, Şişli'de sıkılan bir kurşun susturamaz


ZAMAN

Taburda çıkan cesetler elbiselerinden teşhis edildi


Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi Özbaşağaoğlu köyü yakınlarındaki Yağızoymak Jandarma Taburu arazisinde yapılan kazılarda, elbiseleriyle gömülmüş 3 kişinin kemikleri bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler