Gazetelerde Bugün

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun polise teslim edilmesi birçok gazetenin gece baskısına yetişti. Hürriyet, Akşam, Vatan, Haber Türk, Milliyet, Posta, Sabah haberi birinci sayfalarından gördü.

Yayınlanma: 17.09.2009 - 06:34
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Soruşturma istedik



Ergenekon soruşturması kapsamında Ankara büromuzun santral numaralarının dinlendiğinin ortaya çıkması üzerine sorumlular hakkında soruşturma açılması için Adalet Bakanlığı’na başvurduk. Gazetemiz avukatları, Ergenekon savcıları ile usulsüz dinleme ve teknik takip kararlarını veren yargıçlarla ilgili soruşturma istemini Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’na da iletti.



HÜRRİYET

Teslim Oldu


Etiler'de cesedi bulununca kamuoyunu dehşete düşüren Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu, gece yarısı avukatıyla polis merkezine gidip teslim oldu.



MİLLİYET

Cem Garipoğlu teslim oldu


Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu dün gece İstanbul Emniyeti'ne teslim oldu



RADİKAL

23 kişi öldü, bir mektup gitmedi


Davutpaşa faciasıyla ilgili üç memuru koruyan valilik kararına savcı bir gün içinde itiraz etti, ancak yazısı üç haftada yerine ulaşamadı



AKŞAM

Cem Garipoğlu yakalandı


Münevver'in katil zanlısı Cem 197 gün sonra İstanbul'da bulundu



POSTA

Cem'i ailesi teslim etti

Liseli Münevver'in 197 gündür kaçak olan katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu ailesi dün gece İstanbul'da polise teslim etti. Cem Garipoğlu'nun kaçak olduğu sürece yurt dışına çıkmadığı ve Türkiye içinde saklandığı belirlendi



VATAN

197 gün sonra polise teslim oldu


3 Mart 2009'da Etiler'de bir çöp konteynerinde başı gövdesinden ayrılmış halde cesedi bulunan 18 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, dün gece 00:45'te avukatı tarafından Bahçelievler'de emniyet güçlerine teslim edildi.



HABER TÜRK

Burnumuzun dibinde ortaya çıktı


Polise teslim olan Cem Garipoğlu "Babamın cezaevinde olması beni üzdü. Cinayetle ilgili bilmediğiniiz çok şey var. Ailemin cinayetle ilgisi yok" dedi.



BİRGÜN

Kürtler arası açılım sürecinde iki karar


Ahmet Türk, Barzani ile görüşmeden sonra 'yeni bir aşama başladı' dedi

 

SABAH

Cem yakalandı


TÜrkiye'de ve yurtdışında 197 gündür aranan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kaçış serüveni, İstanbul'da son buldu



TERCÜMAN

Bu ne perhiz bu ne patriot


Orta Vadeli Yeni Ekonomik programa göre, cari açık artacak, işsizlik devam edecek, 3 yıl "Denk" bütçe imkanı yok



YENİ ŞAFAK

Üzmez'e 13 yıl hapis


Yazar Hüseyin Üzmez, 14 yaşındaki B.Ç'ye cinsel tacizden 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı



ZAMAN

Albay'ı kurtarma operasyonu kayıtlara geçti 

 
Diyarbakır 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen faili meçhuller davasının ikinci duruşması yarın yapılacak. Albay Cemal Temizöz'ün 9 kez ağırlaştırılmış müebbetle yargılandığı davada dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Tanıkların ifadelerini geri çekmeleri için yapılan baskılar, cezaevi görüşme kayıtları ile gün yüzüne çıktı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler