Genelkurmay mazide kaldı!

Genelkurmay’ın hazırladığı 23 Nisan afişinde izleyicisi bulunmayan boş bir statta kutlama yapan öğrencilere yer verildi.

Yayınlanma: 23.04.2014 - 21:24
Abone Ol google-news

Hükümetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın stadyumlarda törenlerle kutlanmasına ilişkin uygulamaları yürürlükten kaldırması, Genelkurmay Başkanlığı’nın hazırladığı“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Afişlerine” de yansıdı. Genelkurmay’ın hazırladığı 23 Nisan afişinde izleyicisi bulunmayan boş bir statta kutlama yapan öğrencilere yer verildi.

2012 yılında değişen ulusal bayramlara ilişkin yönetmelik ile 19 Mayıs ve 23 Nisan bayramlarında stadyumlarda öğrenciler tarafından yapılan gösteriler kaldırıldı. Bayram kutlamaları okul bahçelerine sıkışırken, devlet erkânı dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığında Anıtkabir’i ziyaret etti. Eski Meclis Binası’nda başlayan bayram kutlamaları TBMM’de verilen akşam resepsiyonu ile sona erdi. İllerde yapılan tören geçişleri de yeni bayram yönetmeliği nedeniyle gerçekleşmedi. Genelkurmay Başkanlığı ise hazırladığı bayram afişinde boş bir stadyumda kutlama yapan öğrencilere yer verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon