GranitePhone ile Casusluğa son!

Brezilyalı GranitePhone öyle bir özellikle gelecek ki tüm dikkatler onun üzerinde olacak. Konuyla ilgili tüm gelişmeler haberimizde yer alıyor.

Yayınlanma: 08.10.2015 - 07:40
Abone Ol google-news

Yeni telefon casusluğa karşı dayanıklı bir yapıya sahip. Casusluğa karşı dayanıklı olan telefonun fiyatı ise 849 Dolar yaklaşık olarak 2532 TL.
Android Pazarının en dayanıklı ve en güvenilir telefonu GranitePhone olacak. Akıllı telefon piyasası gittikçe değişkenlik göstermeye başladı.


İncelsin, özellikleri artsın denilen telefonlar şimdi de Casusluğa karşı etkili olsun deniliyor. Bu tarz bir telefonun ise Ülkemizde popüler olması hiç şans olmasa gerek.
BlackBerry Priv ve Silent Circle’ın çıkardığı BlackPhone 2 casusluğa karşı dayanıklı telefonlar olarak karşımıza çıkmıştı. Brezilyalı Sambacı telefonun MWC 2016 yani Mobil Dünya Kongresinde tanıtılması bekleniyor.
En güvenilir telefon tahtına kim oturacak? Bu ilerleyen zamanlarda belli olacak. Telefonun özellikleri ise şunlar olacak: Snapdragon 615 yongaseti, 5 inçlik ekran ve bu ekranın çözünürlüğü Full HD; 1920×1080 olacak.
2 GB ana bellek, 16 GB dâhili depolama alanı ve 16 megapiksel arka, 8 megapiksel ön kamera telefonun diğer özellikleri arasında yer alacak.
Android Lollipop 5.0.2 işletim sistemi de telefonun üzerinde ön yüklü olarak gelecek. Telefon 2016 yılı içinde ve geniş bir Ülkede satışa sunulacak.

Microsoft Lumia 950 XL gözüktü!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler