Grosskreutz gemileri yaktı

Önceki gün teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşüp Galatasaray'dan ayrılmak istediğini bildiren Kevin Grosskreutz, dün yönetimle görüşmeden eşyalarını toplayıp gitti.

Yayınlanma: 04.12.2015 - 15:04
Abone Ol google-news

Lisansı evrak eksikliği nedeni ile çıkmadığı için sezon başından bu yana her hafta sonu Almanya’nın yolunu tutan Kevin Grosskreutz, bu kez eşyalarını topladı ve ülkesine döndü.

ANTRENMANA KATILMADI
Önceki gün, Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli ile görüşüp “Ailemi çok özlüyorum” diyerek ayrılık resti çeken Alman futbolcu, dün de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmana katılmadı.

Almanya’nın yolunu tutan Kevin Grosskreutz’un geleceğini ise Yunan menajeri Kosta ve Galatasaray yönetimin yapacağı görüşme tayin edecek.

Bu belirsizlik, yönetim ile menajerinin görüşmesinden çıkacak görüşmeye göre son bulacak. Kevin’ın istediği gibi ayrılık kararı çıkarsa Alman oyuncu bir daha İstanbul’a gelmeyecek.

FLORYA’DAKİ EŞYALARINI DA TOPLADI
“Artık yönetim ile görüşmek istiyorum” diyerek rest çeken Kevin Grosskreutz Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki eşyalarını topladı. Ve kısaca artık konu Florya değil yönetimde...


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler