GS Store saldırısı 'hırsız işi' iddiası

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Bağdat Caddesi üzerindeki GS Store yağmalanmış, sabah saatlerinde de gözaltılar yaşanmıştı. Büyük tepki çeken saldırıya ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı.

Yayınlanma: 28.04.2014 - 13:08
Abone Ol google-news

Bağdat Caddesi'nde bulunan GS Store mağazası dün gece Fenerbahçeli olduğu belirtilen bir grup tarafından yağmalandı, ateşe verildi. Konuyla ilgili olarak Galatasaray cephesinden çok sert bir açıklama gelirken, söz konusu saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında emniyet güçleri tarafından çalışma da başlatıldı.

GALATASARAY'DAN ÇOK SERT AÇIKLAMA GELDİ

Akşam Gazetesi Haber Müdürü Özkan Tamirak, dün gece Bağdat Caddesi'nde yaşanan olaya ilişkin Twitter hesabında ve Radyospor'daki Kriminal Spor programında açıklamalarda bulundu.

Tamirak'ın yaşananlara ilişkin açıklamaları şöyle:

- Dün gece GS Store'a saldıranlar hırsızlık çetesi çıktı. 6 hırsızın çok sayıda sabıkası var. Yani saldırı hırsızların organizesi.

- 20 gözaltı var, 6'sı hırsız. Kartal'da yapılan baskında Galatasaray ürünleri ele geçirildi.

- Polis kameraları inceliyor. GS Store saldırısıyla ilgili çok sayıda gözaltı önümüzdeki saatlerde yaşanabilir, polis işin üzerinde.

- 6 hırsızın yanısıra 14 Fenerbahçe taraftarı, 'suça iştiraktan' gözaltında alınmıştır. 14 Fenerbahçe taraftarının sabıkası bulunmuyor.

- Kamera kayıtlarında suç net olarak görülüyor. GS Store'a saldıranlar tabii ki 20 kişi değil. Polis kısa sürede diğerlerini de yakalayacaktır. Kim oldukları tespit edilmiştir.

- Fenerbahçe, emniyeti arayarak hasarı karşılayacaklarını bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler