Hakan Şükür, Türkiye'yi tekrar temsil edecek

Türk futbolunun efsane isimlerinden Hakan Şükür, ülkemizi bir kez daha uluslararası bir organizasyonda temsil etmeye hazırlanıyor.

Yayınlanma: 26.03.2016 - 14:32
Abone Ol google-news

50. yaş gününde futbol temalı bir etkinlik düzenleyecek olan eski Bulgar futbolcu Hristo Stoitchkov, söz konusu organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek olan özel maça Hakan Şükür’ü de davet etti.

Şükür’e özel bir davet mektubu gönderen Stoitchkov, "Senin katılımın benim için paha biçilemez olacaktır" ifadesini kullandı.

Mektubu Twitter adresinden yayınlayan Hakan Şükür ise, "Dünya futbolunun önemli yıldızı Hristo Stoitchkov’dan aldığım davet. İnşallah orada olmaya çalışacağım" sözleriyle bu davete karşılık verdi.

Hakan Şükür ve Hristo Stoitchkov’un yanı sıra daha birçok yıldızın boy göstereceği bu özel maç, 26 Mayıs 2016 tarihinde Bulgaristan Ulusal Stadyumu Vasil Levski’de oynanacak.

İŞTE STOITCHKOV'UN HAKAN ŞÜKÜR'E GÖNDERDİĞİ MEKTUP:

“Sevgili Hakan Şükür,

50 yıl boyunca birçok futbol maçına çıktım ancak hayatımın karşılaşmasını 20 Mayıs 2016’da oynayacağım. Bulgaristan Ulusal Stadyumu Vasil Levski’de oynanacak maça seni de davet etmekten mutluluk duyarım. Bir futbolcunun yaşayabileceği bütün mesleki başarıları yaşadım ancak en duygusal olanını şimdi yaşamak üzereyim. 50. doğum günüme gerçekleştireceğin katılım benim için paha biçilemez olacak.

Bu organizasyon, sıradan bir etkinlikten ziyade dünya futboluna çok şey katmış ve tarih yazmış insanların sergileyeceği harika bir gösteri olacak. Bu insanlardan biri olarak, davetime icabet edersen çok memnun olurum.

50 yaşında olsak bile hala formda olduğumuzu tüm dünyaya gösterelim. Bir kez daha takım arkadaşı olalım ancak en önemlisi yeniden gerçek dost olalım. Bu maç hem duygu yüklü hem de unutulmaz olacak.

Saha içerisinde birbirinden değerli anılarımız var. Bunları bir kez daha canlandıralım. Senin katılımın, doğum günümü benim için daha özel kılacak.
Şimdiden teşekkürler.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler