Hasdal Cezaevi'nde evlendiler

Teğmen Mehmet Ali Çelebi evlendi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, nikahın yapıldığı Hasdal Cezaevi çıkışında 'Böyle bir tabloyla ilk defa karşılaşıyoruz' dedi.

Yayınlanma: 30.10.2013 - 11:46
Abone Ol google-news

Ergenekon terör örgütü üyesi olmakla suçlanan ve 16 yıl 6 ay ceza alan Teğmen Mehmet Ali Çelebi, Silivri duruşmalarında tanıştığı Kezban Merey ile Hasdal Cezaevi’nde evlendi. Nikah şahitliğini CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Kılıçdaroğlu saat 11.00'de cezaevine geldi.

Kılıçdaroğlu'nun nihah sonrası konuşmalarından satır başları şöyle;

21. Yüzyılda yaşıyoruz. Ne suçu var bu gencin. Telefonuna ondan habersiz yükleme yapıyorlar. Soruşturuyorlar mı? Belli değil. Böyle bir tabloyla ilk defa karşılaşıyoruz. Orada küçük çocuklar, anneler vardır... Bir suçları varsa çeksinler ama suçları yok. Bu tablo 21. yüzyıla yakışan bir tablo değil. Sağlıklı bir yargılama tablosu yok. Bu ülkenin aydınları, gazetecileri nerede? Adli yargılamanın yolu açılmalı. Bir noktaya geliyorsunuz yapacak bir şey yok. Onların umutlarının körelmemesi için çaba harcıyorsunuz.

İçeride gelinin damadın yakınları vardı...  Gencecik bir gelin. İkiside umutlu. Bi haksızlığa uğradıklarını söylüyorlar. Haksızlığın giderilmesini istiyorlar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler