Haşimi, Ankara'da Erdoğan'la görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi görüşmesi ile görüştü. Haşimi, sabah saatlerinde de Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile biraraya geldi.

Yayınlanma: 24.04.2012 - 09:25
Abone Ol google-news

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi ile görüştü.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda yapılan görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Geç başlayan görüşme öncesinde Resmi Konut'a MİT Müsteşarı Hakan Fidan da geldi. Görüşme devam ederken Adalet Bakanı Sadullah Ergin de konuta giriş yaptı.

"Ben tabii ki AK Parti'ye yakınım"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, parti genel merkezinde, Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık Haşimi ile görüştü.

Saadet Partisi eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın, Irak ve İslam meseleleri konusunda çok ciddi desteği olduğunu hatırlatan Haşimi, ''Ben tabii ki AK Parti'ye yakınım, bundan gurur duyuyorum ama aynı anda bizi destekleyen, desteklemeyen diğer partilere de yakınız'' dedi.


''Haşimi'nin görevinin başına dönmesi gerekmektedir''

Mustafa Kamalak da ''Öncelikle ve zaman geçirmeden Sayın Haşimi'nin görevinin başına dönmesi gerekmektedir. Sayın Haşimi'nin huzur ve barış içerisinde Irak'a dönüp görevine başlamış olması orada iç barışı sağlayacaktır. En azından iç barış için orada çok önemli bir adım olacaktır. Biz Saadet Partisi olarak Irak'ta barışın ön şartı olarak Sayın Haşimi'nin görevinin başına dönmesini görüyoruz'' dedi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler