Hastaneden skandal rapor

Çalıştığı markette elini kıyma makinesine kaptırdığı için 4 parmağından olan kadına 'sağ ayak parmakları koptu, 1 ay sonra işe başlayabilir' raporu verildi.

Yayınlanma: 14.04.2011 - 06:42
Abone Ol google-news

Denizli’de bir elini felç yüzünden kullanamayan engelli kadın, temizlik işçisi olarak çalıştığı markette diğer elini de kıyma makinesine kaptırdı. 4 parmağı kopan kadına hastaneden “sağ ayak parmakları koptu, 1 ay sonra işe başlayabilir” raporu verildi.

Denizli’de temizlik görevlisi olarak çalıştığı markette sağ elini kıyma makinesine kaptıran 42 yaşındaki Fadime Yıldız’ın dört parmağı koptu. 12 yaşındayken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun isabet etmesi nedeniyle sol elini de kullanamayan Yıldız’ın dünyası karardı. Yıldız’a, el yerine, “sağ ayak başparmağı haricindeki dört parmağının kesildiği ve 22 Nisan’da işbaşı yapabileceği yönünde rapor verilip” üç gün sonra taburcu edildi.

‘Doktor: Ben böyle istedim’

Eşine verilen rapordaki hatayı fark eden Ali Yıldız, düzeltilmesini istediği Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Y.S.’nin kendisini, “Ben böyle istedim, ne var yani? Çık dışarı” diyerek azarladığını iddia etti. Fadime Yıldız, “Görevim olmadığı halde bana kıyma çektiren işyerim ile hastane hakkında suç duyurusunda bulundum. İşyeri yetkilileri makineyi temizlerken, elimi kaptırdığımı iddia ediyor. Gerçek er geç ortaya çıkacak” diye konuştu. Yıldız’ın avukatı İsmail Özgür, olay anında markette olan müşterilere çağrıda bulunarak tanıklık yapmalarını istedi.
         


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler