"Hükümet memurları kandırmaya devam ediyor"

Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, 2009 toplu görüşmelerinde hem hükümetin, hem de yetkili sendikaların memurları kandırmaya devam ettiğini ileri sürdü. Avcı, hükümeti Toplu Görüşmeleri ciddiye almamakla da suçladı.

Yayınlanma: 21.08.2009 - 09:18
Abone Ol google-news

Bağımsız Eğitimciler Sendikası(BES)Genel Başkanı Gürkan Avcı yaptığı yazılı açıklamada, Türk Kamu-Sen'i ve Memur-Sen'i hükümetin yazdığı senaryoda figüranlık yapmakla, Toplu Görüşmelere katılmayan KESK'i ise masadan kaçtığı için ucuz kahramanlık yapmakla eleştirdi.

Avcı, "Yetkili konfederasyonlar ve hükümet 8 yıldır memurları kandırmaktadır. Yetkili sendikaların beceriksizliği ve iş bilmezliği yüzünden Toplu Görüşmelerle gelinen sonuçlar kamu çalışanlarının beklentilerinin çok altında kalmıştır. Maalesef memurlar yetkili sendikalarca 'kazanım' adı altında boş ve ciddiyetsiz bir takım söylentilerle aldatılmaya devam edilmektedir. Müneccim olmaya gerek yoktur. Yetkili sendikalar, geçmiş yıllarda olduğu gibi 2009 yılında da 'Mutabakat Metni' olarak isimlendirdikleri 'Sefalet Belgesini' imzalayarak memurları aldatmaya devam edeceklerdir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler