İngiltere'de 6 Türk'e silahlı saldırı

İngiltere'nin başkenti Londra'da Türkler'in yoğun olarak yaşadığı Harringey bölgesinde 16- 19 yaşındaki 6 gencin silahlı saldırı sonucu yaralandığı belirtildi.

Yayınlanma: 13.09.2009 - 19:01
Abone Ol google-news

İngiltere'nin Harringey Bölgesi, West Green Road ve Phillip Lane üzerinde dün saat 21.30 sıralarında 6 Türk gencine silahlı saldırıda bulunuldu. Kimliği belirsiz kişilerce silahla açılan ateş sonucu yaşları 16-19 arasında değişen gencin çeşitli yerlerinden yaralandığı belirtildi. İngiliz Metropolitan Polisi (MET), yaralanan gençlerin durumlarının iyi olduğunu ve hayati tehlikeleri bulunmadığını bildirdi.

MET, hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edilen 5 gencin hastane çıkışında polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındığını açıkladı. Scotland Yard dedektifleri, saldırının suç örgütlerine yönelik başlatılan Trident Operationö adı verilen operasyonla bağlantılı olabileceğini ve bu şekilde değerlendirildiğini kaydetti.

Başkent Londra’da aşırı sağcı bir grup Harrow Merkez Camii önünde İslam ve Müslümanlar'ı protesto eden gösteri yaptı. Gösteriye polis müdahale etti. İngiltere Topluluklar bakanı olayı kınadı. (Vatan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler