İngiltere'de Covid-19 kaynaklı ölümler 105 bin 571'e yükseldi
İngiltere’de korona virüs nedeniyle son 24 saatte bin 200 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı 105 bin 571’e yükseldi.

İngiltere’de yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle can kaybı ve vaka sayıları artmaya devam ediyor. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatte bin 200 kişinin hayatını kaybettiği ülkede toplam can kaybının 105 bin 571’e yükseldiği belirtildi. Ülkede son 24 saat içinde 23 bin 275 vakanın tespit edilmesi ile toplam vaka sayısı da 3 milyon 796 bin 88’e ulaştı. İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan aşı verilerine göre, toplamda 8.3 milyon insanın aşılandığı belirtildi.
"ASTRAZENECA AŞISININ AB’YE TEDARİKİNDE KESİNTİ OLMAYACAK”
İngiltere Kabine Ofisi Bakanı Michael Gove, AB ile AstraZeneca arasında Covid-19 aşı tedariki konusunda çıkan anlaşmazlığın yol açtığı durum için "ilişkilerin sıfırlanmasına ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu. Gove, AB liderlerinin, İngiltere’ye aşı tedarikini durdurmak için Brexit anlaşmasının bir maddesini kullanmaları konusunda "hata yaptıklarını" söyledi.
Gove, İngiltere’nin aşı tedarikinden "emin" olduğunu ve programının planlandığı gibi devam edeceğini söyleyerek, İngiltere’nin 15 Şubat’a kadar 15 milyon aşıyı teslim etme yolunda olduğunu ifade etti. Gove, Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca tarafından Covid-19’a karşı geliştirilen aşının AB’ye tedarikinde "kesinti olmayacağını" vurgulayarak, sorunların çözülmesi için AB ile birlikte çalışılacağını söyledi.
Video Haberler
-
TRT dizisinden dikkat çeken sahne
-
İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi
-
Korkutan görüntü! Sürü halinde sahile yaklaştılar
-
Dikkat çeken paylaşım! CHP bu video ile seslendi
-
CHP'li Başarır'dan Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrı
-
Kadıköy'de psikoloğa yapılan saldırıda önemli gelişme
-
Bodrum’da 3 bin yıllık antik kent satılığa çıkarıldı
-
Koronavirüste baş ağrısı! Belirtileri tek tek sıraladı
-
CNN Türk muhabirine canlı yayında küfür
-
Naci Görür açıkladı! işte İstanbul'daki risk taşıyan yer
En Çok Okunan Haberler
-
Boynukalın'dan Kadınlar Günü’nde skandal tweet
-
Erdoğan, yazarımız Mine Söğüt'ün sözlerini hedef aldı
-
İmamoğlu'nun 8 Mart paylaşımına Akşener'den yanıt
-
Meteoroloji'den birçok kente sağanak ve kar uyarısı
-
Prof. Soysal: 'İnsan istenmediği yerden gider'
-
AKP'li Kadak'tan tepkilerin ardından ilginç savunma
-
8 ilde kısıtlamalar yeniden gündeme geldi
-
Bahçeli'nin açıklamasının ardından üç hilal soruşturması
-
Fransız milyarder milletvekili helikopter kazasında öldü
-
İmamoğlu, İYİ Partililerin tepkisine yanıt verdi