Instagram kullanan sayısı 91 milyona yaklaştı

Global Web Index'in yapmış olduğu araştırmalar sonucu, Instagram'ın 2013 yılında rakiplerinden daha çok kullanıcı sayısını arttırdığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 18.01.2014 - 12:34
Abone Ol google-news

Sosyal medya ve mobil uygulama analizleri ile bilinen Global Web Index, bugün fotoğraf paylaşma platformu Instagram'ın, diğer sosyal ağlarına göre kullanıcı sayısını daha fazla arttırdığını açıkladı.

Global Web Index'in 2013 yılının 2. ve 4. çeyreğinde 20 sosyal platformun elde etmiş olduğu başarılar ile ilgili yaptığı bu araştırma sonucu; Instagram'ın 73.72 milyon kullanıcıdan 90.77 milyon kullanıcıya ulaşarak %23 artış yakaladığı ortaya çıktı.

Facebook kan kaybediyor

Reddit de %13 büyüme oranı ile oldukça iyi bir başarı yakalıyor. LinkedIn, Google+, Pinterest, Tumblr ve Twitter ile karşılaştırıldığında Reddit'in bu başarısı oldukça iyi bir sırada. Listenin sonlarına doğru gittiğimizde karşımıza Facebook çıkıyor.

Tahmin edilen kullanıcı sayısında %-3 düşüş yaşayan Facebook, bu düşüşü 2013 yılının 2. çeyreğinde yaşıyor. Umuyoruz ki Facebook kaybetmiş olduğu kullanıcıları geri kazanarak listemizin üst sıralarında yer alır. (Shiftdelete.net)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler