İSO: Umut verici

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, 11 aydır aralıksız süren küçülme sürecinde, tek haneli bir orana kavuşmanın ümit verici olduğunu belirterek, "Bu sonuca ehven-i şer diyor, ümit verici buluyoruz. Ancak bizim ümitten daha fazlasına ihtiyacımız var" dedi.

Yayınlanma: 10.08.2009 - 12:03
Abone Ol google-news

Haziran ayı sanayi üretim rakamlarıyla ilgili bir açıklama yapan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük, dipten yukarı çıkış grafiğinde önemli bir sıçrama gerçekleştiğini belirterek, şunları söyledi:

"Mart ayından bu yana pozitif seyreden bir önceki aya göre artış oranının Haziran'da yüzde 7.3'e çıkması, bir diğer ümit verici gelişmedir. Fakat bir kez daha altını çizmeliyiz ki, yüzde 9,7 normal koşullarda çok yüksek bir küçülme oranıdır. Bir yıla yaklaşan ve arka planı ile düşündüğümüzde bu sonuca ehven-i şer diyor, ümit verici buluyoruz. Ancak, bizim ümitten daha fazlasına ihtiyacımız var. Rakamlar moralleri yükseltiyor, olumlu bir zemin yaratıyor. Bu olumlu zemin, mutlaka tedbirlerle desteklenmelidir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler