İstanbul ve Siirt'te terör operasyonu: 39 gözaltı

İstanbul'da PKK'ye yönelik düzenlenen operasyonda, çeşitli eylemlere karıştıkları iddiasıyla 15 kişi gözaltına alındı. Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Köyü Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı da 24'e yükseldi.

Yayınlanma: 27.09.2011 - 10:13
Abone Ol google-news

İstanbul istihbarat ve terörle mücadele şube müdürlüklerine bağlı ekipler, terör örgütü PKK'ye yönelik Esenler'de bazı evlere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, örgüt adına çeşitli eylemlere karıştıkları ve yeni bir eylem hazırlığı içerisinde bulundukları öne sürülen 15 kişi yakalandı.

Bu kişilerin üzerlerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda, ruhsatsız oldukları belirlenen 1 tabanca, 1 tüfek ile molotofkokteyli yapımında kullanılan malzemeler ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

 

Siirt'te gözaltı sayısı 24'e yükseldi

Öte yandan, Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk Köyü Jandarma Karakoluna düzenlenen saldırıyla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi.

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler