İşte okulların tatil edildiği iller

Kötü hava koşulları sebebiyle yurtta bir çok ilde okullar tatil edildi.

Yayınlanma: 07.01.2015 - 09:34
Abone Ol google-news
GÜMÜŞHANE il geneli ile Giresun'un bazı ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar tatil edildi.
 
Gümüşhane Valiliği olumsuz kış koşulları nedeniyle il genelindeki tüm okulların bugün tatil edildiğini, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin idari izinli sayılacağını açıkladı.
 
Ayrıca Giresun'un Alucra, Dereli, Çamoluk, Doğankent ile Güce ilçelerinin tamamında, Giresun il merkezi ile Bulancak ve Yağlıdere ilçelerinin köylerinde ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime bir gün ara verildi. Şebinkarahisar İlçesi'ndeki okullar ise 2 gün tatil edildi.
 
OSMANİYE'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA

SAĞANAK yağmur ve fırtınanın etkili olduğu Osmaniye'de, il genelindeki okullarda bugün eğitime ara verildi.
 
Açıklama; Milli Eğitim Müdürlüğü'nün web sayfasında yer aldı. Açıklamada, "7 Ocak 2015 çarşamba günü oluşacak olumsuz hava şartlarından dolayı il geneli tüm okullarımızda eğitim ve öğretime 1 gün ara verilmiştir" denildi
 
KONYA'DA OKULLARA KAR TATİLİ
 
KONYA'DA ÜNİVERSİTELERE KAR TATİLİ
 
Konya'da yoğun kar yağışı ve don olayı nedeniyle il merkezi ve tüm ilçelerde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
 
KONYA'da yoğun kar yağışı nedeniyle Selçuk Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi'nde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
 
Selçuk Üniversitesi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle 7 Ocak 2015 Carşamba günü Üniversitemiz Silifke Taşucu haricindeki tüm birimlerimizde eğitim - öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Tüm öğrencilerimize duyurulur. Akademik ve idari personelimiz görevleri başında olacaklardır" denildi.
 
ERZİNCAN'DA EĞİTİME KAR TATİLİ
 
Erzincan merkez, Otlukbeli, Çayırlı, Kemah ve İliç ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.  Kemaliye, Üzümlü, Tercan ve Refahiye ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullar tatil edildi.
 
HAKKARİ'DE OKULLARA KAR TATİLİ
 
Hakkari merkez, Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde kar ve fırtına nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bir gün süreyle tatil edildi.
 
DÜZCE'DE İL GENELİNDE OKULLAR TATİL
 
Düzce Valiliği akşam saatlerinde kar yağışının yoğunlaşması üzerine il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okulları yarın bir gün süreyle tatil etti. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile çalışanlar ise yarın idari izinli sayılacak.
Kar yağışı, Düzce ile Akçakoca arasındaki D-655 Karayolu'nda ulaşımı olumsuz etkiliyor. Araçların Tepeköy mevkiinde kayması sonucu yol zaman zaman ulaşıma kapanırken, Düzce ve Akçakoca istikametine gitmekte olan araçlar yol kenarında durdurularak sürücülerden araçlarının lastiklerine zincir takmaları isteniliyor.
 
BURDUR'DA OKULLARA KAR TATİLİ
 
Burdur'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından valilik kararıyla kar tatili bir gün uzatıldı. Vali Hasan Kürklü, saat 23.00 sıralarında resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla il genelinde okulların bir gün (bugün) daha tatil edildiğini duyurdu.
 
 
ZONGULDAK'TA OKULLAR YARIN TATİL
 
ZONGULDAK'ta, kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar  bugün için 1 gün tatil edildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler