Jiletli saldırgan: Güzel çek yakışıklı çıkalım

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü içinde bulunan Kız Öğrenci Yurdu'na Cumartesi sabahı yangın merdivenlerinden çıkarak giren ve bir kız öğrenciye jiletle saldırdığı iddia edilen Yasin P. tutuklandı. Kardeşi Şeref P. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 13.08.2015 - 12:56
Abone Ol google-news

<video:344535>

Olay, 8 Ağustos’ta Boğaziçi Üniversitesi’nin kız yurdunda yaşandı. Alkollü olduğu öğrenilen Yasin P., kardeşi Şeref P ve B. A. ile birlikte yurt binasının önüne geldi. Yangın merdivenini kullanarak 5. kata çıkan Yasin P., buradan da kızların yatakhanelerinin bulunduğu bölüme geçti.

Odalardan birine girerek içerideki kız öğrenciye tecavüz etmeye çalışan Yasin P, boğuşma sırasında genç kızı yanında bulunan jiletle yaralandı. Bağrışlar üzerine odaya giren diğer kızlar, Yasin P.’yi durdurmaya çalıştı. Özel güvenlik görevlilerinin de yurda gelmesiyle dışarı kaçan Yasin P. burada kendisini bekleyen Şeref P. ve B. A. ile birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Olayı soruşturan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların kimliklerini belirledi. 

Polisin takibi sonucu, Yasin P, kardeşi Şeref P ve B.A., Sarıyer'de birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Yaşı 18'den küçük olan B.A., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderilerek, buradan savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yasin P ile kardeşi Şeref P ise Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Şeref P., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Yasin P. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemede ifade veren Yasin P.'in, "Olayın cinsel saldırıyla hiçbir alakası yoktur. Kardeşimle birlikte alkol almıştık. Ben alkollüyken orada bulunanlardan bir hanım arkadaş beni odasına davet etti. '2 dakika sonra odama gel' dedi. Ben de gittiği istikametteki binaya girdim. Yanlışlıkla başka bir bayanın odasına girmişim. Bağırıp, 'Sen buraya nasıl girdin?' diye bağırınca korktum. Bayanı korkutmak zorunda kaldım. Jileti muhtemelen ya üniversitede ya da odada buldum. Başka bir diyeceğim yoktur. Olayın polise gittiğini bilmiyordum. Polise gittiğini öğrendiğimde, kendim gidip teslim oldum" dediği öğrenildi.

'KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUL KILMA" VE "CİNSEL SALDIRI'

İfadelerinin ardından, Yasin P., "Kişiyi hürriyetinden yoksul kılma" ve "Cinsel saldırı" suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler