Kadlec, sağlık kontrolünden geçti

Fenerbahçe'nin, transferi konusunda kulubü Bayer Leverkusen'le anlaştığı Çek futbolcu Michal Kadlec, sağlık kontrolünden geçirildi.

Yayınlanma: 15.06.2013 - 13:05
Abone Ol google-news

Çek futbolcu Michal Kadlec, Liv Hospital'da bir dizi sağlık kontrolüne tabi tutuldu. Yaklaşık 3 saat süren testlerin ardından hastaneden ayrılan futbolcu, Fenerbahçe Kulübü'ne gitti. Ön anlaşma yapılan Kadlec ile gerçekleştirilecek görüşmenin ardından resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

 

Kadlec: Ömer Toprak, 'Hiç düşünme, Fenerbahçe'ye git' dedi

Michal Kadlec, sağlık kontrollerinin ardından medya mensuplarının sorularını yanıtlarken, Türkiye'de oynayan Çek futbolculardan ve Bayer Leverkusen'de takım arkadaşı milli oyuncu Ömer Toprak'tan fikir aldığını aktardı.

İstanbul'da olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Kadlec, "İnşallah kontrollerde bir sıkıntı olmaz ve kulübe gidip sözleşme imzalarım.Her şey olumlu gidiyor. Bir sıkıntı gözükmüyor ama henüz transfer resmi olarak sonuçlanmadı" dedi.

Fenerbahçe'nin teklifi sonrası bazı arkadaşlarından görüş aldığını anlatan Çek oyuncu, "Burada oynayan Çek arkadaşlarım var. Hepsi İstanbul'un harika bir şehir, Fenerbahçe'nin harika bir kulüp olduğundan bahsettiler. Bayer Leverkusen'den takım ardaşım Ömer Toprak'la konuştum. O da sadece, 'Düşünme, Fenerbahçe'ye git' dedi. Ben de onu dinledim" ifadelerini kullandı.

Kadlec, kendisine başka transfer teklifleri de olduğunu vurgulayarak, "Benim için Fenerbahçe öncelikliydi. Tüm dikkatim, ilgim Fenerbahçe tarafında oldu. Fenerbahçe tüm bu süreç boyunca çok olgun, ciddi bir duruş sergiledi. Benim tercihim Fenerbahçe'den yana oldu" diye konuştu.

Sarı-lacivertli ekibi tanıdığını anlatan Kadlec, "Takımı iyi tanıyorum ve takip ettim. Özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde Çek ekibi Viktoria Plzen'le oynadıkları maçları da takip ettim. Takımı yakından tanıyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen olarak biz de Benfica'ya elenmiştik. Sonra Fenerbahçe'yi de elediler maalesef. Geçen sezon Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında çok ciddi bir performansı vardı. Herkesin takdir ettiği bir performanstı bu" şeklinde görüş belirtti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler