Kazım Öz'ün son filmi ‘Zer’ Nancy Uluslararası Film Festivali’nde
Kazım Öz’ün son filmi 'Zer' Nancy Uluslararası Film Festivali’nde 'Yıldızların Altında' bölümünde gösterilecek.
Kazım Öz’ün son filmi “Zer” Fransa’nın önde gelen film festivallerinden Nancy Uluslararası Film Festivali’ne seçildi. “Zer” bu yıl 23 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23. Nancy Uluslararası Film Festivali’nin en prestijli bölümlerinden, açık hava film gösterimlerinin yer aldığı “Yıldızların Altında” bölümünde gösterilecek.
Birbirinden seçkin filmlerin yer aldığı “Yıldızların Altında” bölümünde, “Zer”in yanı sıra dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ünlü Macar Yönetmen Kornél Mundruczó’dan “La Lune de Jupiter” (Jüpiter’in Ayı) ile Fatih Akın’dan “Tscick” (Elveda Berlin) filmleri de yer alıyor.
Başrollerini Nik Xhelilaj, Güler Ökten ve Levent Özdilek’in paylaştığı “Zer” filminde, kanser tedavisi için New York’a getirilen babaannesi Zarife ile bu süreçte daha da yakınlaşan genç müzisyen Jan’ın, babaannesinin kendisine söylediği bir şarkının peşinden köklerine ve bastırılmış toplumsal travmaların izine doğru çıktığı yolculuğun hikayesi anlatılıyor.
Video Haberler
-
'Bunlar aşağılık tavırlar'
-
Bir aile yok oldu
-
Büyükçekmece'de sitede taciz ve darp iddiası
-
Kardeşini öldüren ağabeye 24 yıl 6 ay hapis
-
Elif'in ölümüne 'intihar' demişti: Tutuklama kararı
-
Akşener'den Saray'a sert çıkış
-
16 yıldır kayıptı, 'öldürüldüğü' ortaya çıktı
-
Fiyatlar yükseldi, yurttaşlar ikinci el ürüne yöneldi
-
Kapkaççıyı sokak ortasında dövdüler
-
İş makinesiyle drift yaptı!
En Çok Okunan Haberler
-
NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, hayatını kaybetti
-
DSÖ'den endişelendiren 'mutasyon' açıklaması
-
Erdoğan'ın evine 'mesih baskını' iddiası
-
Seçim ikinci tura kalırsa ne olur?
-
Sedat Peker sessizliğini bozdu
-
Ongun görevden mi alındı?
-
İmamoğlu'ndan suç duyurusu
-
İktidarda Özkan rahatsızlığı
-
AVM'de yemek yediler, evladını kaybetti
-
Peker cephesinden 'Erol Yıldız' iddiası