Kazlıçeşme-Halkalı seferlerine ara veriliyor

Marmaray Projesi ''Gebze-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi, İnşaat ve Elektromekanik İşi'' kapsamında, yarından itibaren Kazlıçeşme-Halkalı hat kesiminde banliyö tren seferlerine ara verilecek.

Yayınlanma: 28.02.2013 - 14:57
Abone Ol google-news

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'ndan (TCDD) yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul (Sirkeci)-Halkalı–İstanbul (Sirkeci) güzergahında; banliyö trenleri, tüm ana hat yolcu trenleri bölgesel trenler ve yük tren seferleri iptal edildi. Banliyö trenleri, İstanbul-Yedikule-İstanbul arasında işletilecek.

Ayrıca, İstanbul-Kapıkule- İstanbul arasında işletilen bölgesel trenler ile bu trenlere bağlantı sağlayan yolcu tren seferleri Alpullu-Uzunköprü-Alpullu arasında iptal edildi.

Uluslararası Bosfor Ekspresinin Halkalı-İstanbul-Halkalı arası güzergahı iptal edilerek, Kapıkule-Halkalı-Kapıkule arasında işletilmeye devam edilecek. Söz konusu parkurda vatandaşların mağdur edilmemesi için TCDD Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İETT) işbirliğinde ulaşım otobüslerle sağlanacak.

İlk etapta Halkalı-Küçükçekmece arasında 15 otobüsle günlük 105 sefer, Küçükçekmece-Yenikapı arasında ise 40 körüklü otobüs ile günlük 200 sefer yapılacak. Yedikule-Sirkeci arasında banliyö trenleri işletilmeye devam edilecek. İsteyen yolcular, Kocamustafapaşa ve Yenikapı İstasyonlarından bu bölgede çalışacak banliyö trenlerine aktarma yapabilecek. Bu parkurda her 15 dakikada bir tren çalıştırılacak.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler