Kenan Doğulu'dan 'Covid-19 olduğu halde sahne aldı' iddialarına yanıt

Magazin yorumcusu Seren Serengil, koronavirüs yasaklarının kalkmasının ardından sahne alan şarkıcı Kenan Doğulu ile ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atmış, Doğulu'nun Covid-19 olduğu halde sahne aldığını öne sürmüştü. Ünlü şarkıcıdan bu iddialara yanıt geldi.

Yayınlanma: 25.08.2021 - 09:30
Kenan Doğulu'dan 'Covid-19 olduğu halde sahne aldı' iddialarına yanıt
Abone Ol google-news

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, Beyaz TV'de yayımlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında dikkat çeken bir iddia ortaya atmıştı. 

Serengil, ünlü şarkıcı Kenan Doğulu'nun koronavirüse yakalandığını ve koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu halde sahneye çıkıp binlerce kişiyi riske attığını ileri sürmüştü. Ünlü yorumcu, Kenan Doğulu'nun yüzlerce izleyicisini ve hayranını, ekip ve çalışma arkadaşlarını, müzisyenleri riske atacak biri olmadığını düşündüğünü ifade ettiği açıklamasında, konser anlaşmasını iptal edememiş olabileceğini ama yine de bu davranışın hiç yerinde bir karar olmadığını söylemişti.

DOĞULU'DAN İDDİALARA YANIT

Son olarak, Kenan Doğulu'dan bu iddialara yanıt geldi. Ünlü şarkıcı, Serengil'in iddialarına yönelik, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir açıklama yayımladı.

Doğulu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili dostlarım, dün hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı. Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyordum zaten. Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ce özeni göstereceğiz."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler