"Keşke Alex böyle gitmeseydi''

Kadir Has Üniversitesi tarafından düzenlenen ''Türkiye'de Spor Yönetimi'' konferansına katılan eski (A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Alex De Souza'nın, Fenerbahçe'den ayrılışı ve Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma'nın durumuyla ilgili görüşlerini aktardı.

Yayınlanma: 03.11.2012 - 17:38
Abone Ol google-news

Kadir Has Üniversitesi Cibali Yerleşkesi'nde yapılan konferansın öğleden sonraki oturumuna, Mustafa Denizli'nin yanı sıra NTV Spor Genel Yayın Yönetmeni Fuat Akdağ, Eurosport Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Bağış Erten, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt ve Euroasia Sports şirketi Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Kaan Ark katıldı.

Denizli, sorulan bir soru üzerine, Alex'in, Fenerbahçe'den gidiş şeklini doğru bulmadığını belirterek, ''Bu sorunlar futbolun içinde yaşanabilir. Ben de çok yaşadım. Bunun bir kısmı medyaya yansır, bir kısmı yansımaz. Benim de bu tip yıldız futbolcularla sorunlarım oldu. Teknik adamla futbolcuların ilişkisi bir şekilde sona erer. Önemli olan bu ilişkinin nasıl bittiğidir. Benim görüşüm kamuoyunun görüşüyle aynı. Keşke bu şekilde gitmeseydi. İlk sorun Alex'siz futbolun gündeme gelmesiyle başladı. Kriz çözülür biter. Eğer bitmezse bu bir sorundur'' dedi.

Beşiktaş'ta uzun süredir kadro dışı kalan Portekizli oyuncu Quaresma'yla ilgili olarak tecrübeli teknik adam, ''Quaresma olayı Beşiktaş'a enerji kaybettiriyor. Beşiktaş, sürekli Quarasma olayıyla gündemde yer alıyorsa bu doğru bir şey değil'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler