Kılıçdaroğlu'ndan 'Diren Külliye' direnişine destek

Kılıçdaroğlu, direniş nöbetini sürdüren Başkan Kurt’u arayarak, “Direnişinize sonuna kadar destek veriyorum. Konunun takipçisiyim.” dedi.

Yayınlanma: 19.01.2016 - 12:44
Abone Ol google-news

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Eskişehir’in merkez ilçe Odunpazarı Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt’un, kaymakamlık tarafından mahkeme kararına rağmen tarihi Kurşunlu Külliyesi’nin kapatılmasıyla ilgili başlattığı ‘Diren Külliye’ direnişe destek geldi. Kılıçdaroğlu, direniş nöbetini sürdüren Başkan Kurt’u arayarak, “Direnişinize sonuna kadar destek veriyorum. Konunun takipçisiyim.” dedi.

Odunpazarı Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Başkan Kurt’un başlattığı direnişe bir destekte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, Başkan Kurt’u telefonla arayarak konu hakkında bilgi aldı.

CHP'li belediyenin binasına kilit, başkandan tek kişilik eylem

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da Başkan Kurt’u arayarak destek olduklarını ve konunu takipçisi olacaklarını belirtti.Bu arada, Başkan Kurt’un ‘Diren Külliye’ nöbeti ve direnişine Eskişehir’den de destek gelmeye devam ediyor.

Belediye- İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Güney Demirdaş ve sendika üyeleri, TÜM-BEL-SEN Eskişehir Şube Başkanı Ergun Uzun ve üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl örgütü, Halk Evleri Eskişehir Şube Başkanı Gürkan Çelik ve üyeleri, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı Hasan Atak ve üyeleri, Odunpazarlı Muhtarlar, esnaflar, Eskişehirspor Efeler taraftar grubu, Odunpazarı Meclis üyeleri, Osmanlı Ocakları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da nöbet bölgesini ziyaret ederek, direnişe destek verdi. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler