'Küçük Şifo' son yolculuğuna uğurlandı

300 bin kişide bir rastlanan SSPE hastalığına yakalanan ve dün hayatını kaybeden Beşiktaş taraftarı ''Küçük Şifo'' lakaplı 11 yaşındaki Mehmet Uzun Antalya'da toprağa verildi.

Yayınlanma: 08.05.2010 - 12:13
Abone Ol google-news

Muratpaşa Camisi'nde kılınan cenaze namazına, Mehmet Uzun'un ailesinin yanısıra Çarşı Grubu üyeleri de katıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Mehmet Uzun'un fotoğrafının yer aldığı posteri tabutun üzerine koydular. Mehmet Uzun'un babası Abdülkerim Uzun cenaze töreni esnasında ayakta durmakta güçlük çekerken, küçük Mehmet'in giydiği Beşiktaş formasını yakınlarının desteğiyle yürüyerek tabutun üzerine koydu.

Cenaze namazının ardından, yakınları ve Beşiktaşlı taraftarların omuzunda cenaze aracına taşınan Mehmet Uzun'un cenazesi, defnedilmek üzere Uncalı Mezarlığı'na götürüldü.

Geçirdiği ağır hastalığın etkisiyle anne ve babasının ismini bile hatırlayamayan, ancak Beşiktaşlı futbolcuların adlarını unutmayan Mehmet Uzun, 27 Mart tarihinde oynanan Beşiktaş-Eskişehirspor maçı öncesinde İstanbul'a gelerek, en sevdiği futbolcu olan İbrahim Toraman'la karşılaşma öncesindeki törene çıkıp, hayallerine kavuşmuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler