Kuzenlerini kurtarmak isterken kendileri boğuldular

KONYA'da mola verdikleri yerde serinlemek için gölete giren 18 yaşındaki Fatih Altan'ın, suda çırpınarak kaybolduğunu gören teyzesinin oğulları 33 yaşındaki Cemil ve 35 yaşındaki Sabri Özduman, kurtarmak için suya girdi. Ancak kuzenini kurtarmaya giren iki kardeş de gözden kayboldu. Bölgeye gelen dalgıçlar, 3 kişinin cansız bedenini göletten çıkardı.

Yayınlanma: 21.07.2015 - 09:55
Abone Ol google-news

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Doğanhisar İlçesi'nde bulunan Deşdiğin Gölet'inde meydana geldi. Eskişehir'den Konya'nın Seydişehir İlçesi'ndeki akrabalarının düğününe katılan Cemil ve Sabri Özduman, beraberindeki teyzesinin oğlu Fatih Altan ile göl kenarında bir süre mola verdi. Altan bu sırada serinlemek için Deşdiğin Gölet'ine girdi.

Fatih Altan'ın suda çırpındığını gören teyzesinin oğulları Cemil ve Sabri Özduman da, Altan'a ip atarak kurtarmaya çalıştı. Bu girişimleri sonuçsuz kalan Özduman kardeşler de suya girdi. Büyük bir kısmı bataklık olan gölete giren kardeşlerde suda kayboldu. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen Konya İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı dalgıçlar ve AFAD ekipleri, yapılan çalışma sonucunda 3 kişinin cansız bedenlerini sudan çıkardı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Doğanhisar Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler