Maç sonrası futbolcular birbirine girdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Süper Amatör Küme’de mücadele eden Bayatspor ile Akınsporlu futbolcular karşılaşma sonrası soyunma odası önünde birbirlerine girdi. Çıkan kavgayı polis ayırdı.

Yayınlanma: 05.02.2017 - 17:33
Abone Ol google-news



Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele eden Bayatspor ile Akınspor takımları Beyçayırı Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında gerginlikler yaşanmaya başlandı. 90 dakikası karşılıklı atılan birer golle berabere biten maç sonrası iki takım da yan yana olan soyunma odalarına gitti. Maç içerisinde yaşanan gerginlik soyunma odası girişine de yansıyınca iki takım futbolcuları birbirlerine yumruk sallayarak kavga etti. Kavgayı iki kulübün yöneticileri ile polis ekipleri kısa sürede ayırdı. Uzun süre sakinleştirilmeye çalışılan futbolcular arsında yaralanan olmadı. 

MAÇTA GERGİNLİK 2'Sİ POLİS 3 YARALI

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, amatör maç sonrası statta başlayıp dışarıda devam eden gerginliğe polis biber gazı ve copla müdahale etti. Olaylarda 2'si polis 3 kişi yaralanırken, 5 kişi de biber gazından etkilendi.

Süper Amatör Lig'de İslahiyespor ile Nizipspor Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Maç devam ederken ev sahibi takımın taraftarları ile konuk takımın Kulüp Başkanı Mehmet Karaçalı arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle Karaçalı saha dışına çıkarıldı. Golsüz biten maçın ardından rakip takımın yöneticileri ile taraftarları arasında el- kol hareketi yapıldığı iddiasıyla yeniden tartışma çıktı. Protokol tribünündeki demir parmakları kıran taraftarlar ile konuk takım yöneticileri arasındaki gerginliğe polis, biber gazı ve copla müdahale etti. Saha dışında devam eden olaylarda taraftarların attığı taşlarla 2'si polis 3 kişi yaralandı, 2'si çocuk 5 kişi de biber gazından etkilendi. Polisin müdahalesiyle gerginlik sona ererken, yaralılar, çağrılan ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.



TARSUS - BİNGÖL MAÇINDA OLAY

Spor Toto 3. Lig 3. Grubun 22. haftasında Tarsus Şehir Stadı'nda oynanan ve 1-1 sonuçlanan Tarsus İdmanyurdu-12 Bingölspor maçında tribünler karıştı. 40'ncı dakikada yaşanan bir faul pozisyonun ardından futbolcular arasında yaşanan gerginlik tribünlere sıçradı. Bingöl'den gelen yaklaşık 60 kişilik grup ile Tarsus İdmanyurdu taraftarları arasında sözlü sataşma yaşandı. Maraton tarafının iki farklı bölümünde bulunan Tarsus İdmanyurdu ile 12 Bingölspor takımı seyircileri arasında sözlü sataşma sırasında bazı Bingöl taraftarları oturdukları koltukları kırarak, Tarsus taraftarlarının bulunduğu alana attı.

Bir anda ortalığın karışması üzerine emniyet güçleri olaya müdahale etti. Tüm Bingölspor taraftarları saha dışına çıkarıldı. Protokol tribünde de kısa süreli gerginliğin yaşandığı olaylar polis müdahalesi ile bitirildi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler