Messi: Rijkaard olmasaydı böyle bir kariyerim olmazdı!

Eski teknik direktörlerini değerlendiren Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, Frank Rijkaard'a ayrı bir parantez açarak, "O olmasaydı muhtemelen böyle bir kariyerim olmazdı" dedi.

Yayınlanma: 29.03.2016 - 08:53
Abone Ol google-news

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, kariyerini Frank Rijkaard'a borçlu olduğunu söyledi.
Hollandalı çalıştırıcının kendisine cesaretle forma verdiğini hatırlatan Arjantinli yıldız, "O buna cesaret edemeseydi muhtemelen böyle bir kariyerim olmazdı" dedi.

Sözlerine "Kariyerim için en önemli teknik direktör Frank Rijkaard" diyerek başlayan Lionel Messi, Dünya Kupası Elemeleri’nde Bolivya ile oynayacakları maç öncesi eski teknik direktörlerini değerlendirdi.
Messi, Pep Guardiola döneminde kariyerinin zirvesine çıksa da kendisine ilk kez forma şansı veren Frank Rijkaard'ı unutamadığını anlattı.
Çalıştığı her teknik adamın kendisinde izler bıraktığını ifade eden Messi, bununla birlikte Rijkaard'ın yerinin ayrı olduğunu vurguladı.
Rijkaard'ın henüz 17 yaşında kendisine A Takım’ının kapısını açtığını hatırlatan Messi; "Rijkaard benim kariyerim için en önemli isim. Çünkü bana güvendi. A Takım’la antrenmana çıkmama izin vermeseydi, belki de hiçbir zaman böyle bir kariyerim olmazdı" dedi.
Barcelona'yı 5 yıl çalıştıran Frank Rijkaard, Katalan Kulübü ile 2 La Liga şampiyonluğu kazanmış; kulübe 2006 yılında tarihinin 2. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yaşatmıştı. (ntvspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler