Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'tan başarılı öğrencilere hediye

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yüksek Öğretim Sınavı’nda ilk 10 bine giren başarılı öğrencileri, ailelerini ve eğitim gördükleri okulun öğretmen ile müdürlerini ağırladı. Tokat, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, "Göğsümüzü kabartıp hepimizi gururlandıran başarı tablosu." dedi.

Yayınlanma: 29.07.2019 - 15:00
Abone Ol google-news

Başarılı öğrencilere hediye veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, "İlçemiz adına güzel bir başarıya imza attınız.Bizde bu başarınıza kayıtsız kalamazdık. Hem Liseye hem de Üniversiteye giriş sınavlarında gerçekten gıpta ile bakılan bizimde hayal ettiğimiz bir tablonun ortaya çıkmasına sebep oldunuz.Bireysel olarak ta önemli bir başarı elde ederek te bence bir çoğunuz hayallerinize ve hedeflerinize ulaşma imkanı yakaladınız. Sizleri yürekten kutluyorum.Bu başarının önümüzdeki eğitim, öğrenim hayatınızda da devam etmesini istiyorum.Tabi ki okul hayatın çok çok önemli aşaması.Hangi kademede olursa olsun hepinizin hayatta başarılı birer birey olacağına inancımız tamdır.Bu anlamda sizlerin manevi olarak başarınızı, sevincinizi paylaşarak cam sakızı çoban armağanı teşvik anlamında birer hediye takdim etmek istiyorum." dedi.

Başkan Tokat konuşmasını şöyle sürdürdü: Hem Lise hem de Üniversite giriş sınavlarında bu başarıyı yakalamış olduğunuz için,aynı zamanda bu ilçenin bu anlamda çıtasını biraz daha yükseltme katkısını vermiş olduğunuz için bu ilçenin yerel yöneticisi olarak ta hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Tabi ki bireysel olarak başarılarınız çok çok önemli.Çünkü hayatınızı bu şekilde şekillendireceksiniz. Biz bu ilçenin yöneticileri olarak ilçemiz adına sizlerin bu başarısından pay çıkartmak eğilimindeyiz.Bize bu şansı vermiş olduğunuz için de ayrıca teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreç içerisinde biz Milas Belediyesi olarak sizlere hangi noktada ve ne şekilde bir katkımız,desteğimiz olabilecekse yapmaya hazırız. Burası sizin eviniz,kapınız.Bu kapı sizlere her zaman açıktır.Bizlerde elimizden geldiğince taleplerinizi yerine getirmeye çalışırız.Bu anlamda başta aileleriniz olmak üzere öğretmenlerinizi ve sizleri kutluyorum”

Ziyaret Başkan Tokat’ın öğrencilere hediye paketi takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler