Milli Saraylar Müzekart kapsamına alınıyor
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Milli Sarayları, fiyatında herhangi değişiklik olmadan yıl başından itibaren Müzekart kapsamına alıyoruz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Milli Sarayları, fiyatında herhangi değişiklik olmadan yıl başından itibaren Müzekart kapsamına alıyoruz. Türk vatandaşları Müzekart ile Milli Sarayları ziyaret edebilecek" dedi.
Milli Kütüphanelerin kapatıldığı iddialarına ilişkin, Ersoy, şunları söyledi:
"Milli Kütüphanemizin kapatıldığına dair birtakım spekülasyonlar yapılıyor. Bu spekülasyonları yapanlar maalesef sadece dedikodu yapıyorlar. Milli Kütüphanemiz mevcut yerinde hem de 24 saat hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca bırakın kapatmayı daha da büyütüyoruz."
"BAKANLIĞIMIZ ESERLERİN İÇERİĞİNİ DENETLEME YETKİSİNE SAHİP DEĞİL"
Bakan Ersoy, "Bakanlığımız eserlerin içeriğini denetleme yetkisine sahip değildir. Hiçbir eser basılmadan önce içeriğine yönelik bir inceleme ve yaptırıma tabi tutulamaz. Bu alenen sansür uygulaması olmakta ve Türkiye'de sansür kesinlikle yapılmamaktadır" ifadelerini kullandı.
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatının 2020 yılında tamamlanarak hizmete açılacağını bildirdi.
Video Haberler
-
Vatan Partisi'nden Esad 'hamle'si
-
Pazarda 'yan bakma' kavgası: Metrelerce kovaladı
-
MHP'den 'erken seçim' iddialarına yanıt
-
Denizde cesedi bulundu: Kimliği belli oldu
-
Saniyeler içinde çaldı
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
Parklarda zehir çıktı! 1 haftada 8 köpek öldü!
-
Otomobilde ölü bulunmuştu: Uyuyor diye bırakmışlar!
-
Zincir marketlerle ilgili yeni karar
-
ABD'li şarkıcının Türk parçasıyla dansı gündem oldu
En Çok Okunan Haberler
-
AKP'ye soğuk duş; birinci parti değişti
-
Kaldıkları yer erkek öğrenci yurduna çevrildi
-
Tıp fakülteleri tercih sıralamasında geriye düştü
-
Baraj kalktı, kontenjanlar doldu
-
İmamlara 'escort kadın' soruşturması
-
Liderlerin sözleri gündeme getirdi
-
Zincir marketlerle ilgili yeni karar
-
20 yıllık eşinin aldattığı kişi ortaya çıktı...
-
O artık Soylu'nun danışmanı!
-
'Beni kovmaya gücünüz yetmez'