Muhalefet, Tahrir'den vazgeçmiyor
Mısır'ın başkenti Kahire'de Tahrir Meydanını işgal etmek isteyen muhaliflerin askerler tarafından dağıtıldığı bildirildi.
Mısır'da yayımlanan bağımsız El Şeruk Gazetesi'nin haberine göre Kahire kent merkezindeki Talat Harp Caddesinde toplanan bir grup muhalif, 25 Ocak halk ayaklanmasından bu yana protestoların merkezi olan Tahrir Meydanını işgal etmek istedi.
Meydanda bulunan askerlerin müdahalesi sonucunda söz konusu grup dağılırken, bazı ara sokaklarda askerler ile göstericiler arasında çatışmalar çıktığı iddia edildi.
Yolsuzlukla mücadele, Mübarek rejiminin hızlı yargılanması ve geçiş döneminde sivil yönetim taleplerini dile getiren Sol, Liberal ve Laik muhalefet, Tahrir Meydanını 14 Temmuz tarihinden itibaren işgal ederek kamp kurmuştu. Mısır ordusu, polis ile birlikte meydana girerek çadırları sökmüş muhalifleri de dağıtmıştı.
Video Haberler
-
Sefo konserinde kavga: Alan 'boks ringine' döndü
-
Ankara'da apartman dairesinden 1 kamyonet çöp çıktı
-
Komşusunu yere yatırıp dakikalarca darbetti!
-
Reuters, Erdoğan'ın seçim planını açıkladı
-
'Önceden hazırlanan bir kumpas'
-
Gebze'de hareketli dakikalar
-
Direğe çarpan otomobilde sıkıştı, itfaiyeciler kurtardı
-
Halk otobüsünün açılan kapağı yayaya çarptı
-
Köprüden atladığı anlar kameraya yansıdı
-
Ölümden kıl payı döndüler! Son anda yetişti
En Çok Okunan Haberler
-
Yedi aydır korunuyorlar
-
12 bin isim var...
-
Sedat Peker'den yeni görüntü
-
Cemevi Erdoğan'a göre dizayn edildi
-
Motorine indirim geliyor
-
Reuters, Erdoğan'ın seçim planını açıkladı
-
'İslamcı için din siyasettir'
-
Damada kadın iç çamaşırı giydirip, tasma taktılar
-
Yandaş Ersoy ile Erdoğan'ın kuzeni birbirine girdi
-
Muhammed Nahya'dan Melih Gökçek'i kızdıracak video