New York City Ballet geliyor

Zorlu Center PSM yeni sezon programını duyurdu.

Yayınlanma: 06.06.2014 - 09:47
Abone Ol google-news

West End ve Broadway’in ünlü müzikalleri ile dünyaca ünlü pek çok performans sanatçısını sahnesinde ağırlayan Zorlu Center PSM yeni sezon programının ilk bölümünü açıkladı. 2014-15 Sezonunun öne çıkan gösterilerini açıklayan Zorlu Center PSM Genel Müdürü Ray Cullom, dün düzenlenen toplantıda, “2014-15 sezonunda yine Türkiye’de daha önce görülmemiş, geniş kitleler tarafından kabul gören sanatçı ve prodüksiyonları sunmaya devam edeceğiz. Yine dev isimler ve topluluklar PSM sahnesinde olacak. 300 gece 300 etkinlik sahneleyeceğiz. Önümüzdeki sezon hedefimiz, seyirci sayımızı iki katından fazlasına çıkarmak” dedi.

4 Eylül’de “Silk Road Ensemble with YoYo-Ma” adlı etkinlik ile açılacak olan PSM sahnesi dünyaca ünlü çellist YoYo-Ma ve 20’den fazla ülkenin seçkin sanatçı ve bestecilerini bir araya getiren Silk Road topluluğunu ağırlayacak. PSM, müzikal sezonunu 9-19 Ekim tarihlerinde Disney’den “Beauty and the Beast” ile açacak. 8 - 26 Nisan tarihleri arasında ise bir efsane konuk olacak. Cats ve Miss Saigon gibi ünlü müzikallerin bestecisi Sir Andrew Lloyd Weber’in ölümsüz eseri “The Phantom of the Opera”, izleyicileri ile PSM’de buluşacak.

Zorlu Center PSM yeni sezonda ayrıca, 18–24 Ocak’ta dünyanın en sevilen operalarından Puccini’nin ‘La Bohème’i Royal Opera’nın prodüksiyonu ile ağırlayacak. 12-14 Mart tarihlerinde ise dünyaca ünlü dans topluluğu “New York City Ballet”, aynı gecede üç farklı koreograf ile PSM’ye konuk olacak. PSM’de tüm bu gösterilerin yanı sıra ilk sezondaki gibi, Fazıl Say ve Sezen Aksu’nun da aralarından bulunduğu pek çok ülkemiz sanatçısı da hayranlarıyla buluşacak. Türkiye’nin genç müzik yeteneklerinden oluşan, Cem Mansur yönetimindeki Türkiye Gençlik Filarmoni Orksestrası da, 23 Eylül’de özel bir konserle PSM’de sahne alacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler