Öldürülüp yakılan gencin cinayet şüphelisi yakalandı

SAMSUN'da 28 yaşındaki Mustafa İnan'ı bıçaklayıp öldürdükten sonra yaktıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan iki şüpheliden 28 yaşındaki Cihan Durna çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheli 30 yaşındaki Onur A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yayınlanma: 20.05.2016 - 14:41
Abone Ol google-news

Olay Tekkeköy İlçesi İstiklal Mahallesi'nde 3 gün önce meydana geldi. Balıkçılar Organize Sanayi Deresi ile denizin kesiştiği sahil kısmında Mustafa İnan'ın cesedini bulup polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, üzeri çuval ve kartonla örtülmüş cesedin üzerinde yaptığı incelemede sırtından ve göğsünden 3 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra yakıldığını belirledi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet masası ekipleri, iddiaya göre olayın meydana geldiği bölgede sık sık alkol aldıkları ileri sürülen şüpheliler Cihan Durna ve Onur A.'yı gözaltına aldı. Cihan Durna'nın evinde yapılan aramada üzeri kanlı elbise bulundu. Emniyet Müdürlüğü'nde Mustafa İnan ile olay yerine gittiklerini itiraf eden şüpheliler cinayeti işlemediklerini söyledi.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun ardından sevk edilen şüphelilerden Cihan Durna çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, Onur A. adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler