Önce şampiyonluk

Hamzaoğlu, G.Saray camiasına gelecek için umut verdi

Yayınlanma: 13.04.2015 - 21:36
Abone Ol google-news

Galatasaray camiası bir yandan Süper Lig’de kalan 8 haftada liderliğini sürdürüp şampiyon olmayı hedeflerken, diğer taraftan 23 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimine konsantre olmuş durumda. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bu yoğun gündem içinde hem Sarı-Kırmızılı futbolcuları 4. yıldıza motive etmeye hem de takımı seçim atmosferinden uzak tutmaya çalışıyor. Başkan adaylığını açıklayan Dursun Özbek, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran göreve gelmeleri halinde Hamzaoğlu ile yeni sözleşme imzalayacaklarının altını çiziyor. Galatasaray camiasının önemli isimleri ve başkan adayları, şampiyonluk yolunda ilerleyen Sarı-Kırmızılı takıma destek olmak için zaman zaman Hamza Hamzaoğlu’nu arayıp genç teknik adamın sonuna kadar arkasında olduklarını ifade ediyor.

Destekten gurur duydu

Bu büyük destek ve ilgi karşısında memnuniyetini ifade edip Sarı- Kırmızılı camiaya teşekkürlerini sunan Hamzaoğlu’nun özellikle başkan Duygun Yarsuvat’ın “Benim için Türkiye’nin en iyi antrenörü Hamza Hamzaoğlu” sözlerinden gurur duyduğu öğrenildi. Hamzaoğlu’nun Galatasaray’la sözleşme uzatma konusuna her zaman sıcak baktığı ve 23 Mayıs’ta göreve yeni gelecek yönetimin fikirlerine saygı duyacağını ifade ettiği bildirildi. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst’ün sözleşme konusunu bazı dönemlerde Hamzaoğlu ile şifahen görüştüğü, iki deneyimli idarecinin de genç teknik adamın Galatasaray’da devam etmesi yönünde telkinde bulunduğu kaydedildi.

‘G.Saray benim yuvam’

Hamza Hamzaoğlu’nun yakın çevresiyle girdiği diyaloglarda “Yeni sözleşme konusunu sezon sonuna kadar düşünmüyorum. İnşallah şampiyon oluruz, sonra yeni gelen yönetimle beraber devam etmek isterlerse oturup konuşuruz. Bana verilen desteğe teşekkür ediyorum, bu sevginin karşılığını şampiyonlukla vermeliyiz” dediği öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler