Oyunun kuralı sosyal medya

Sosyal medyada paylaşılan öz çekim fotoğraflarının özellikle gençler arasında estetik ameliyat artışına neden olduğu belirtiliyor. Estetik cerrahı Op. Dr. Ozan Balık, “Oyunun kurallarını internet belirliyor. Sosyal medya, daha büyük bir kitleye ulaşıp daha olası etkileşim yapma dürtüsü” dedi.

Yayınlanma: 28.11.2018 - 11:03
Abone Ol google-news

Burun estetiği birinci

Çeşitlenen estetik müdahalelere karşın göğüs büyütme ile burun estetiğinin her zaman en çok talep edilen operasyonlar olduğunu kaydeden Balık, “Bol bol kapalı rinoplasti (burun estetiği), silikon implant ile meme büyütme, vaser liposelection ile vücut şekillendirme en sık yaptığımız ameliyatlar oldu” diye konuştu.

Balık, karın kası operasyonunun özellikle erkekler tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydederek, kadınlarda ise son dönemde brezilya poposuna yoğun ilgi olduğunu ifade etti.

Erkek hastalarının sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Balık, erkeklerin en çok başvurdukları operasyonlara da değindi: “Burun estetiği, yağ aldırma, jinekomasti ve saç ekimi yapılanların başında geliyor. Sosyal medyanın estetik operasyonlar üzerinde büyük bir gücü var. Asla trend peşinde koşmayın, idollere aldanmayın. Herkesin beden yapısına, anatomisine göre doğal çerçevede sonuçlar hedeflemesi en sağlıklı olandır.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler