Ozan için Yılmaz Vural’dan uyarı

Deneyimli teknik adam, genç oyuncunun tedirgin oynadığını belirtti.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 03:09
Abone Ol google-news



Fenerbahçe, Hollanda ekibini deviren ilk Türk takımı oldu. 47 yıl önce iki ekip arasında oynanan iki maçı da Ajax almıştı. Maç sonu stattan çıkarken konuşmalara kulak verdim. Her zaman olduğu gibi Sarı-Lacivertlilerin futbolunu beğenen yok. Eleştiri okları yine Portekizli teknik adamın üzerinde. Basın toplantısında hocanın sözlerine çok şaşırdım. “Bizim pozisyonumuz var rakibimizin pozisyonu yok. Harika bir futbol ortaya koyduk” Ne dersiniz? Tartışmaya açık bir görüş. Robin van Persie sahada yoktu. Nani keza öyle. Mehmet Topal - Josef De Souza beraber oynamaz. Ba takımın en iyisiydi. Genç Ozan beni şaşırtıyor. Taze kan olarak oyuna girdi, girer girmez peşpeşe 4 top kaybetti. Islıklar, yuh sesleri yükseldi. Fanatik Fenerbahçeli arkadaşım Barış Ulusoy aradı. Taraftara öfkeli. Soruyor; “Neden bu çocuğa böyle davranıyorlar” diye. Sonra ekliyor; “Ozan yakın zamanda F.Bahçe’nin bir numaralı yıldızı olacak, lütfen diğerlerine olduğu gibi bu genç kardeşimize de sabır gösterelim, ıslıklamak, yuhlamak ayıp kaçıyor ”

‘Futbolunda gerileme var’

Bir de Yılmaz Vural’ı dinleyelim. Bakın neler söylemiş Ozan’la ilgili; “ Çok önemli rakamlar ödendi. ( 7 milyon Avro) Ozan Tufan’da biraz gerileme var. Kendisini çok seviyorum. Kulağıma bir şeyler geliyor. İstanbul çok farklı alemdir.

Futbol dışı olmayan insanı zorlayan şartlar vardır... Aman Ozan! Dikkat et kendine. Bakıyorum, çok tedirgin. Aldığı topu veriyor. Kaptıracaksan da kaptır. Sen bunun için geldin. Ozan yapacak tabi bunu. Sen yurt dışına gidecek oyunlardan bir tanesisin.” Yılmaz hocanın ifade ettiği gibi İstanbul farklıdır Ozan. Diğer yerlere hiç benzemez. Daha yaşın genç. Senden beklentiler büyük. Bunu başka yerlerde harcama sadece topu düşün.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler