Pazar günü telefonla konuşmak bedava

Türk Telekom, Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun paketlerindeki avantajları genişletti.

Yayınlanma: 11.04.2010 - 10:34
Abone Ol google-news

Bu paket tarifelerdeki bedava dakikalar şehiriçine ek olarak şehirlerarası ev ve iş telefonu aramalarında da kullanılabilecek. Ayrıca, bu paket tarifeleri kullanan Türk Telekom müşterileri Pazar günü ev telefonuyla tüm gün şehiriçi ve şehirlerarası bedava konuşabilecek.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom, ev telefonu tarifelerini yenileyerek sunduğu avantajları artırmaya devam ediyor. Ev Avantaj Akşam paket tarifesiyle, akşam 18.00'dan sonraki gün sabah 08.00'e kadar şehiriçi bedava konuşma imkanına sahipken, şimdi aynı zamanda şehirlerarasını da aynı saatler arasında bedava aranabilecek.

Ev Avantaj Uzun paketiyle ise 15 kuruş karşılığında tam bir saatlik şehiriçi ev ve iş telefonu yönüne arama yapılabilirken, şimdi aynı şartlar, şehiriçi aramalarına ek olarak şehirlerarasına da tanınarak tarifenin avantajları genişletildi. Hem Ev Avantaj Akşam hem de Ev Avantaj Uzun paket tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, ayrıca tanınan imkan ile Pazar günü tüm gün şehiriçi ve şehirlerarası bedava konuşma imkanına sahip oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler