'Pis kuklaları cezalandırmak için hazırız'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara aday tanıtım toplantısında partililere "Ankara misketi ihanet barınaklarını yıkmak için harekete geçiyor. Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara 'hazırım' diyor" diye seslendi.

Yayınlanma: 03.05.2011 - 18:56
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu'nda partisinin Ankara milletvekili adaylarını tanıttı. Salonun tamamına yakını dolarken, "Ses ver Ankara, iktidara ders ver Ankara" yazılı pankartlar dikkat çekti. MHP Lideri Bahçeli'den önce, salona "3 Mayıs Türkçülük Günü" nedeniyle gerçekleştirdikleri "Bozkurtların Büyük Yürüyüşü"nün ardından Ankara Ülkü Ocakları geldi. "Bozkurtların" salona girişi sırasında "Bozkurtlar burada Tayyip Nerede?" sloganları atıldı. Ardından MHP Lideri Bahçeli salona girdi. Bahçeli'nin salona girişi büyük coşkuyla karşılanırken, "Devletin Başına Devlet Gelecek" sloganları atıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşmasına başlayan Bahçeli, AKP'ye yüklenirken, MHP'nin türlü tuzaklar içine çekilmeye çalışıldığını savundu. Salondakilere seslenen Bahçeli, "Soylu duruşunuzu, yiğit bakışınızı ve bozkurt edanızı hiç bozmadınız. İkballerle bezenmiş tuzaklara, menfaat düzenekleriyle ayakta tutulan kumpaslara aldanmadınız. Üç hilali omuzladınız, ellerinizde yücelttiniz ve başkent Ankara'da Başbakanlığın önüne dikmek için şimdi ses veriyorsunuz" dedi. Bugün burada, şifrelerle 1 milyon 700 bin gencin hakkını çiğneyenlere haddini bildirmek için toplandıklarını söyleyen Bahçeli, "Sınavda kopyacı, projede aşırmacı, eğitimde intihalci, terörle mücadelede müzakereci, AB'de Bürükselci, Kafkaslarda Erivancı, Irak'ta Erbilci, dış politikada tavizci, dağda Kandilci, iç politikada kayırmacı olan AKP iktidarının defterini dürmek için burada yekvücut olduk. Zalimin azı dişini sökmek için başkentten ses veriyoruz" diye konuştu.

"Ankara misketi ihanet barınaklarını yıkmak için harekete geçiyor"

Bahçeli, MHP'nin tek başına iktidara tam yol ilerlediğini vurgulayarak, "Engelleri aşarak, bariyerleri yıkarak ilerliyoruz. Tuzakları bozarak, kuşatmayı yararak ilerliyoruz. Dedikoduları bertaraf ederek, suçlamaları etkisizleştirerek ilerliyoruz. Birbirimize dayanarak, kendimize güvenerek, inançlarımızdan feyiz alarak ilerliyoruz" diye konuştu. Geriye gitmenin adeta formülü olan ileri demokrasi taraftarlarıyla hesaplaşmak için yola koyulduklarını, Avrupa Birliği dayatmalarına boyun eğen, okyanus ötesinin projelerine teşrifatçılık yapan "kokuşmuş" AKP zihniyetini, geldiği gibi göndermek için söz verdiklerini ifade eden Bahçeli, "Ankara misketi ihanet barınaklarını yıkmak için harekete geçiyor. Özel hayatı takip altına alan gözleri, telefonları dinleyen pis kulakları cezalandırmak için Ankara hazırım diyor. Başkent Ankara'nın onurunu korumak için ses veriyoruz" dedi.

MHP üzerine yine oyunlar oynandığını, tezgâhların hedefinde yine ülkücüler bulduğunu öne süren Bahçeli, "Dört bir koldan kirli ve karanlık hesaplar üzerimize çullanıyor. Biz yıkmak istiyorlar. Yenmek için el birliği yapıyorlar. Partimizi parçalamak, küçültmek, marjinalleştirmek ve hatta yok etmek için her iğrençliğe tevessül ediyorlar. Suratlarından pislik akanların derin ittifakı yine oklarını üzerimize çevirmiş durumda. İleri demokrasi yalandır, daha fazla özgürlük iddiaları boştur, hukukun üstünlüğü sözleri aldatmadır dedikçe, AKP bize hayâsızca çamur atıyor. AKP hükümeti, bir tarafta Okyanus ötesiyle kol kola Türkiye'nin temellerine dinamit yerleştiriyor, diğer tarafta ise buna karşı çıkan Türkiye sevdalılarına hakaretler yağdırıyor" diye konuştu. Milliyetçi Hareket'in hıyanete geçit vermeyeceğini, milletin 36 parçaya ayrılmasına izin vermeyeceğini söyleyen Bahçeli, "Kimin şerefli, kimin şerefsiz olduğunu öfke nöbetlerine girenlerin yüzüne tuttuğumuz aynayla gösterdik" dedi.

"Okyanus ötesinden yönlendirilenlerin kara çalmasıyla yüz yüzeyiz"

Türk milletinin aleyhine olacak her girişimin karşısında dimdik durduklarını, sırf bunlardan dolayı Başbakan ve partisinin iftiralarının odağında olduklarını belirten Bahçeli şöyle devam etti:
"Bu yüzden okyanus ötesinden yönlendirilen internet sitelerinin kara çalmasıyla yüz yüzeyiz. Hedef Milliyetçi Hareket ve Ülkücülerdir. Adımızı, acımızı, anımızı, sembollerimizi ve kimliğimizi kullanarak aramıza sızmaya çalışan ve yüzleri karanlıkta kalarak nefretlerini saçan alçakların yaydıkları nifakların nedenleri burada aranmalıdır."

Bahçeli, Türkiye'nin etrafının neredeyse ateş topuna döndüğünü, Tunus'ta başlayan toplumsal hareketlerin Mısır'da zirve yaparak, Libya'da kan gölü haline geldiğini belirterek, şimdi de komşu ülke Suriye'nin karışıklığın ve kaosun içine düştüğünü kaydetti. Bahçeli, "AKP'nin stratejik işbirliği yaptığı Esat yönetimi, halkına ölüm saçmaktadır" dedi.

40 çürük yumurtaya 40 haramili cevap

Partisinin seçim beyannamesinden de söz eden Bahçeli, salondakilere bir kez daha seslenerek, "Ses Ver Ankara, Sesime Kulak Ver aziz Başkentliler. Bozkurdun ne olduğunu göstermek için ayağa kalk Ankara. Kedi'ye seymen kıyafeti giydiren, seymenleri kedi kılığına sokan bu zihniyete şamarı indirmek için harekete geç Ankara. Ankara'yı sizlerden istiyorum. Adaylarının hepsini Meclis'te görmeyi arzuluyorum" dedi.

Bahçeli, konuşmasının sonunda ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez" sözlerine; "40 çürük yumurta 1 sağlam yumurta etmez ama 40 haramiden 1 AKP çıkar" şeklinde yanıt verdi. Bahçeli'nin bir saat süren konuşmasının ardından, MHP Anakara Milletvekili adayları kürsüye gelerek, tek tek isimlerinin anons edilmesiyle Bahçeli ile birlikte salondakileri selamladılar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler