Polis bara önce esrar koydu sonra baskın yaptı

2007 yılında Salihli'de 2007 yılında bir bara önce esrar sakladığı, sonra da bu işyerine baskın düzenlemesiyle ilgili olarak bir polis memuru tutuklandı.

Yayınlanma: 05.06.2009 - 18:13
Abone Ol google-news

Manisa'nın Salihli ilçesinde, polisin 2007 yılında bir bara önce esrar sakladığı, sonra da bu işyerine baskın düzenlemesiyle ilgili olarak bir polis memuru tutuklandı. 2007 yılında yapılan baskınla ilgili güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Salihli'ye gelen Emniyet Genel Müdürlüğü müfettişlerinin, polis memuru S.Ç.'nin ifadesini aldıkları öğrenildi.
S.Ç.'nin, daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Olay

İddiaya konu olan arama, 1 Şubat 2007'de Salihli adli makamlarından alınan yargıç kararına dayanılarak yapılmıştı. Arama sonunda işyerinde esrar bulunması üzerine Ümit A., 1 yıl denetimli serbestlik cezası, Gündüz Y. de ''uyuşturucu madde ticareti yapma'' suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası almıştı.

Bu yılın mayıs ayının sonlarına doğru güvenlik kamerası kayıtlarının ortaya çıkmasıyla savcılık tarafından gerekli inceleme başlatılmış ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden konunun idari yönden araştırılması için müfettiş istenmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler